Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  U profielen

  Op zoek naar een U profiel als stootrand? Bekijk ons assortiment hieronder en bestel gemakkelijk en snel. Een u profiel stootrand heeft een holle buis of kanaalvormige structuur. Deze is gemakkelijk te bevestigen op de boot en biedt perfecte bescherming t Toon meer

  Uitvoering

  9 Producten
  PVC Stootrand boot, type 40 (Per meter)
  €11,55
  PVC Stootrand boot, type 6 (per meter)

  PVC Stootrand boot, type 6 (per meter)

  PVC Stootrand boot, type 6. Deze PVC stootrand i...
  €26,50
  PVC Stootrand boot, type U 204 (Per meter)
  €26,75
  PVC Stootrand boot, type 4-2 (Per meter)
  €17,50
  PVC Stootrand boot 15mm rand (Per meter)
  €21,50
  PVC Stootrand boot, type U 205 (Per meter)
  €20,75
  PVC Stootrand boot, type 2489 (Per meter)
  €23,25
  PVC Stootrand boot, type U 286 (Per meter)
  €26,75
  PVC Stootrand boot 9mm rand (Per meter)
  €18,25

  U profiel stootrand kopen? 

  Een "U-profiel stootrand" verwijst naar een type stootrand dat de vorm heeft van de letter 'U'. Dit profiel wordt vaak gebruikt op boten om bescherming te bieden tegen schade bij het aanmeren, afmeren of bij contact met andere objecten. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van een U-profiel stootrand:

  Vorm:

  Het U-profiel heeft de vorm van de letter 'U', wat betekent dat het een holle buis of kanaalvormige structuur heeft. Dit ontwerp biedt bescherming aan zowel de buitenkant als de binnenkant van de 'U'.

  Installatiegemak:

  U-profiel stootranden zijn vaak ontworpen voor eenvoudige installatie. Ze kunnen worden bevestigd aan verschillende delen van de boot, zoals de romp, de boeg of andere kwetsbare gebieden.

  Bescherming:

  Het U-profiel biedt bescherming tegen schade veroorzaakt door stoten, schokken en wrijving bij het aanmeren of afmeren van de boot.

  Flexibiliteit:

  Afhankelijk van het materiaal waaruit het U-profiel is gemaakt, kan het flexibel zijn, waardoor het zich kan aanpassen aan de contouren van de boot.

  Duurzaamheid:

  Het materiaal waaruit het U-profiel is vervaardigd, bepaalt de duurzaamheid. Materialen zoals rubber of kunststof worden vaak gebruikt vanwege hun duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden.

  Veelzijdigheid:

  U-profiel stootranden zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt op verschillende soorten boten, waaronder pleziervaartuigen en jachten.

  Afmetingen:

  U-profiel stootranden zijn net als D profielen verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat bootbezitters de juiste maat kunnen kiezen op basis van de grootte en het ontwerp van hun boot.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »