Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Olie & Smeermiddelen motor

  Op zoek naar olie en smeermiddelen voor de buiteboordmotor? Kroon Oil is een bekend merk dat een breed scala aan oliën en smeermiddelen produceert, waaronder producten die geschikt zijn voor bootmotoren. Ze bieden specifieke oliën en smeermiddelen die zij Toon meer

  5 Producten
  Kroon Oil Atlantic Gear Oil 75W-90

  Kroon Oil Atlantic Gear Oil 75W-90

  Atlantic Gear Oil 75W-90 is een synthetische, bl...
  €22,50
  Kroon Oil Atlantic Shipping Grease

  Kroon Oil Atlantic Shipping Grease

  Atlantic Shipping Grease is gebaseerd op goed ge...
  €10,50
  Kroon Oil ATF Dexron II-D

  Kroon Oil ATF Dexron II-D

  ATF Dexron II-D is een zeer hoogwaardige, automa...
  €16,50
  Kroon Oil Atlantic 4-Tact 10W-30

  Kroon Oil Atlantic 4-Tact 10W-30

  Atlantic 4T 10W-30 is een 4-takt motorolie voor ...
  €16,50
  Kroon Oil Torsynth 10W-40

  Kroon Oil Torsynth 10W-40

  Kroon Oil Torsynth 10W-40 is een moderne brandst...
  €9,95

  Olie voor de buitenboordmotor kopen? 

  Kroon Oil is een bekend merk dat een breed scala aan oliën en smeermiddelen produceert, waaronder producten die geschikt zijn voor bootmotoren. Ze bieden specifieke oliën en smeermiddelen die zijn geformuleerd om te voldoen aan de eisen en specificaties van verschillende soorten bootmotoren, zoals buitenboordmotoren. Olie valt onder de buitenboordmotor accessoires en zorgt ervoor dat de bootmotor langer mee gaat.  

  Voor bootmotoren biedt Kroon Oil producten zoals:

  Motorolie: Kroon Oil produceert motoroliën die specifiek zijn ontwikkeld voor gebruik in bootmotoren. Deze oliën zijn geformuleerd om een optimale smering en bescherming te bieden, zelfs onder zware omstandigheden zoals hoge temperaturen, hoge belastingen en vochtige omgevingen.

  Vetten: Kroon Oil heeft ook verschillende soorten vetten die geschikt zijn voor smeringstoepassingen in bootmotoren, zoals lagers, aandrijfassen en verbindingen. Deze vetten helpen wrijving te verminderen, slijtage te voorkomen en beschermen tegen corrosie.

  Koelvloeistoffen: Voor motoren die gebruikmaken van koelsystemen, biedt Kroon Oil koelvloeistoffen die zijn geformuleerd om de motor op een optimale bedrijfstemperatuur te houden en bescherming te bieden tegen corrosie en bevriezing. Bekijk hiervoor ook onze koelwateraccessoires.

  Volg de instructies van de fabrikant

  Het is belangrijk om de aanbevelingen van de fabrikant van jouw bootmotor te volgen bij het kiezen van oliën en smeermiddelen. Zij zullen specifieke specificaties en aanbevelingen verstrekken met betrekking tot het type olie, de viscositeit en andere vereisten voor jouw specifieke techniek en motor. Raadpleeg de documentatie van de motor of neem contact op met de fabrikant voor specifieke informatie over welke oliën en smeermiddelen geschikt zijn voor jouw bootmotor.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »