Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bedieningspaneel ankerlier

  Op zoek naar een bedieningspaneel voor een ankerlier? Een bedieningspaneel voor een ankerlier stelt gebruikers in staat om verschillende functies van de ankerlier te beheren en te controleren. Dit bedieningspaneel is gemakkelijk te bevestigen op jou boot Toon meer

  1 Product
  € 550,-
  € 495,-
  Quick Spa - Ankerketting bedieningspaneel
  €495,-

  Anker bedieningspaneel kopen? 

  Bedieningspaneel ankerlier 

  Een bedieningspaneel van een ankerlier is ontworpen voor de aansturing van een ankerlier en het monitoren van de lengte van de neergelaten ankerketting. Functionaliteiten omvatten een automatische afdalingsfunctie, een opstijgalarm, een vrije val-optie en een sensor voor het herkennen van een gebroken anker. 

  Functies bedieningspaneel:

  Een bedieningspaneel voor een ankerlier stelt gebruikers in staat om verschillende functies van de ankerlier te beheren en te controleren. Hier zijn enkele van de typische functies die je kunt verwachten bij gebruik van zo'n bedieningspaneel:

  1. Anker laten zakken: Het bedieningspaneel maakt het mogelijk om het anker gecontroleerd en middels de ankerrol geleidelijk te laten zakken in het water.

  2. Anker optrekken: Je kunt het anker gemakkelijk optrekken met behulp van het bedieningspaneel, waardoor het ankerproces efficiënt en eenvoudig verloopt.

  3. Controle van de ankerketting: Sommige bedieningspanelen hebben functies om de lengte van de neergelaten ankerketting te monitoren. Dit is handig om te weten hoeveel ketting er is uitgelaten.

  4. Automatische afdaling: Sommige geavanceerdere panelen kunnen een automatische afdalingsfunctie hebben, wat handig kan zijn voor gemak en efficiëntie.

  5. Opstijgalarm: Het bedieningspaneel kan een alarmfunctie hebben die waarschuwt wanneer het anker de bodem raakt en begint op te stijgen.

  6. Vrije val-functie: Sommige ankerlieren hebben een vrije val-optie, waardoor het anker snel en zonder weerstand kan zakken.

  7. Sensor voor herstel van een gebroken anker: In geval van een gebroken anker kan het bedieningspaneel een sensor hebben die dit detecteert en melding geeft.

  Het bedieningspaneel ankerlier biedt dus gemak, controle en veiligheidsfuncties voor het gebruik van de ankerlier aan boord van een vaartuig. Het zorgt ervoor dat het ankeren en lichten van het anker soepel en gecontroleerd verloopt, wat belangrijk is voor de veiligheid en het gemak van het vaartuig.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »