Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Reddingsboeihouder

  Op zoek naar een reddingsboeihouder voor aan boord? Een reddingsboeihouder is een bevestigingsmechanisme aan boord van een schip waarmee een reddingsboei veilig en gemakkelijk kan worden opgeborgen en snel kan worden bereikt in geval van nood. Heb jij hie Toon meer

  7 Producten
  Reddingsboeihouder voor aan railing

  Reddingsboeihouder voor aan railing

  Reddingsboeihouder tbv railing. Houder voor rond...
  €21,50
  Reddingsboeihouder voor aan railing

  Reddingsboeihouder voor aan railing

  Reddingsboeihouder tbv reling. Houder voor ronde...
  €16,95
  Houder voor hoefijzer reddingsboei en licht
  €39,95
  Houder voor ronde reddingsboei en licht
  €20,95
  Houder voor ronde reddingsboei en licht
  €36,50
  Clip-on reddingsboei houder railing

  Clip-on reddingsboei houder railing

  Houder aan railing voor reddingsboei. Ideaal voo...
  €49,95
  Houder reddingsboeilicht

  Houder reddingsboeilicht

  Stevige kunststof houder voor een reddingsboeili...
  €5,95

  Reddingsboeihouder essentieel voor aan boord 

  Een reddingsboeihouder is een bevestigingsmechanisme aan boord van een schip waarmee een reddingsboei veilig en gemakkelijk kan worden opgeborgen en snel kan worden bereikt in geval van nood. Dit zelfde geld voor de reddingsboeikasten

  Kenmerken en functies van reddingsboeihouders:

  Montage: Reddingsboeihouders worden meestal gemonteerd op strategische locaties aan boord van een schip, zoals de reling, de railing of de achterkant van de stuurhut. Ze zijn ontworpen om stevig te worden bevestigd en bestand te zijn tegen de elementen en de zware omstandigheden op zee.

  Bescherming: Een reddingsboeihouder beschermt de reddingsboei tegen beschadiging, corrosie en blootstelling aan de elementen wanneer deze niet in gebruik is. Dit helpt om de levensduur van de reddingsboei te verlengen en ervoor te zorgen dat deze altijd in goede staat verkeert voor noodgevallen.

  Toegankelijkheid: Een reddingsboeihouder is zo ontworpen dat de reddingsboei snel en gemakkelijk kan worden bereikt in geval van nood. Dit kan betekenen dat de houder zich op een goed zichtbare en gemakkelijk toegankelijke locatie bevindt en dat de reddingsboei gemakkelijk uit de houder kan worden verwijderd wanneer dat nodig is.

  Bevestiging: Reddingsboeihouders hebben meestal een bevestigingsmechanisme zoals riemen, clips of haken waarmee de reddingsboei stevig op zijn plaats wordt gehouden. Dit zorgt ervoor dat de reddingsboei niet per ongeluk uit de houder valt, zelfs niet onder ruwe omstandigheden op zee.

  Compatibiliteit: Reddingsboeihouders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende schepen en reddingsboeien. Het is belangrijk om een ​​houder te kiezen die compatibel is met de specifieke reddingsboei die aan boord wordt gebruikt.

  Belangrijk voor de veiligheid aan boord

  Het hebben van een goed functionerende reddingsboeihouder aan boord van een schip is van vitaal belang voor de veiligheid van de bemanning en passagiers. Het zorgt ervoor dat de reddingsboei snel en gemakkelijk kan worden bereikt in geval van een noodsituatie op zee en draagt bij aan een effectieve manier van handelen tijdens noodgevallen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »