Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Touwladder

  Op zoek naar een touwladder voor aan boord? Wij bieden diverse touwladders aan, waaronder een inbouwtouwladder maar ook een losse touwladder. Heb jij toch nog vragen over de touwladder? Neem dan gerust contact op. Toon meer

  2 Producten
  Touwladder

  Touwladder

  Touwladder. Gemaakt van witte treden verbonden d...
  42,50
  Inbouw veiligheidsladder noodtrap boot

  Inbouw veiligheidsladder noodtrap boot

  Noodtrap voor aan boord met lijnen van gevlochte...
  71,50

  Touwladder kopen? 

  Een touwladder is een type ladder dat aan boord van een boot wordt gebruikt om mensen gemakkelijk toegang te bieden tot en vanaf het wateroppervlak, zoals wanneer ze gaan zwemmen of vanuit een dinghy of reddingsboot aan boord van de boot gaan. Touwladders zijn vaak gemaakt van duurzaam materiaal zoals nylon touw of polyester en hebben sporten of treden die verticaal langs de ladder zijn bevestigd om omhoog of omlaag te klimmen. Een touwladder is in tegenstelling tot zwemtrappen heel flexibel. 

  kenmerken van touwladders op boten:

  Materialen: Touwladders kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, maar het meest gebruikelijke is sterk nylon touw dat bestand is tegen water en slijtage. De sporten of treden kunnen van hetzelfde touw zijn gemaakt of van een ander materiaal zoals kunststof of hout.

  Flexibiliteit: Touwladders zijn vaak flexibel en kunnen worden opgerold of opgevouwen wanneer ze niet in gebruik zijn, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. Dit maakt ze ideaal voor boten met beperkte ruimte.

  Bevestiging: Touwladders worden meestal aan de handrailing of railingbeslag van de boot bevestigd met haken, lussen of clips. Sommige touwladders hebben verstelbare bevestigingspunten om ze aan te passen aan verschillende hoogtes of hellingen van de boot.

  Veiligheidstreden: Touwladders kunnen voorzien zijn van extra veiligheidstreden die voorkomen dat de sporten of treden wegglijden tijdens het klimmen. Dit zorgt voor een stabiele en veilige grip, zelfs wanneer de ladder nat is.

  Opbergzak: Sommige touwladders worden geleverd met een opbergzak waarin de ladder kan worden opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is. Dit helpt de ladder schoon en beschermd te houden tegen beschadiging door de elementen.

  Handig voor aan boord

  Touwladders zijn een handig hulpmiddel aan boord van een boot om de toegang tot en vanaf het wateroppervlak te vergemakkelijken, en ze zijn vooral nuttig tijdens zwem- of reddingsoperaties. Het is belangrijk om een touwladder te kiezen die van goede kwaliteit is en stevig aan de boot kan worden bevestigd om de veiligheid van de bemanning te waarborgen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »