Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bootelektra

  Op zoek naar elektra voor op de boot? Elektrische systemen zijn essentieel voor de moderne boot. Om alle apparatuur en verlichting altijd te laten werken, moet scheepselektra zorgvuldig zijn aangelegd en worden onderhouden. In ons assortiment bootelektra Toon meer

  69 Producten
  Zekeringhouder voor glaszekeringen

  Zekeringhouder voor glaszekeringen

  Zekeringhouder voor glaszekeringen. Voor glas ze...
  €4,50
  € 2,65
  € 2,50
  Zekeringhouder voor glaszekeringen

  Zekeringhouder voor glaszekeringen

  Zekeringhouder voor 30 mm glaszekeringen van max...
  €2,50
  Meszekeringhouder voor ATC

  Meszekeringhouder voor ATC

  Mes zekeringhouder voor ATC zekeringen. Zwevende...
  €2,75
  Zekeringhouder voor glaszekeringen

  Zekeringhouder voor glaszekeringen

  Zekeringhouder voor glaszekeringen. Zwevende zek...
  €2,25
  Zekeringhouder voor 6 ATC zekeringen

  Zekeringhouder voor 6 ATC zekeringen

  Zekeringhouder voor 6 ATC zekeringen. Wordt gele...
  €23,50
  Contactslot 3 posities met waterdichte kap
  €37,95
  Contactslot 4 posities voor dieselmotoren
  €24,95
  Bilgepomp schakelpaneel

  Bilgepomp schakelpaneel

  Bilgepomp schakelpaneel inclusief alarm. Het sch...
  €23,50
  Kunststof trekschakelaar 12Volt

  Kunststof trekschakelaar 12Volt

  Verchroomd kunststof trekschakelaar met messing ...
  €16,25
  Trekschakelaar met controle lampje

  Trekschakelaar met controle lampje

  Messing verchroomde trekschakelaar met controle ...
  €26,50
  Messing verchroomde trekschakelaar

  Messing verchroomde trekschakelaar

  Messing verchroomde trekschakelaar met messing ...
  €15,95
  Accu test schakelaar voor 12 volt accu's
  €14,50
  Verticaal schakelpaneel 12V met 6 schakelaars
  €51,95
  12V Schakelpaneel - verticaal / 4 schakelaars
  €37,95
  12V schakelpaneel met automatische zekeringen
  €69,95
  Wandlamp Classic / Messing gepolijst

  Wandlamp Classic / Messing gepolijst

  Messing gepolijste wandlamp met schakelaar. Lev...
  €74,50
  Circuit breaker automatische zekering

  Circuit breaker automatische zekering

  Automatische zekering. Voltage 12 volt. Thermisc...
  €6,25

  Bootelektra kopen?

  Elektrische systemen zijn essentieel voor de moderne boot. Om alle apparatuur en verlichting altijd te laten werken, moet scheepselektra zorgvuldig zijn aangelegd en worden onderhouden. In ons assortiment bootelektra vind je dan ook diverse onderdelen voor veilig, goed werkende elektriciteit aan boord; van bootverlichting tot stroomvoorziening. Alles om te kunnen rekenen op een veilig en betrouwbaar elektrisch systeem!

  Bootverlichting

  Onder bootverlichting vindt je bij ons alle lampen, lichten en bootaccessoires voor navigatieverlichting, dekverlichting en onderwaterverlichting. Functionele bootverlichting is essentieel om veilig te kunnen varen. Daarom is een aantal soorten bootverlichting verplicht, namelijk: navigatieverlichting dat bestaat uit heklicht (wit licht achterop de boot), toplicht (wit licht op het hoogste punt van de boot), wit rondom schijnend licht (gemonteerd op het hoogste punt van de boot) en natuurlijk boordverlichting (rood voor bakboord en groen voor stuurboord). Dankzij deze verlichting ben je zichtbaar in het donker voor andere vaartuigen. Uiteraard vind je bij ons alle producten om aan deze verplichting te voldoen!

  Kabel toebehoren voor de boot

  Een boot heeft een geheel eigen elektrisch systeem. Voor de benodigde kabel toebehoren voor het installeren, onderhouden of vervangen van het elektrische systeem aan boord ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een ruim assortiment aan o.a. zekeringen en zekeringenhouders, (waterdichte) dekstekkers en doorvoeren. Deze zijn uiteraard speciaal op maritiem gebruik toegerust en kun je dus veilig aan boord gebruiken. Met schakelaars en schakelpanelen hou je optimale controle over al de elektrische systemen.

  Stroomvoorziening aan boord

  De stroomvoorziening aan boord kan op verschillende manieren geregeld worden, bijvoorbeeld met een generator, zonnepanelen of een landstroomaansluiting. Via accu’s wordt elektriciteit aan het elektrische systeem van de boot geleverd. Bij ons kun je terecht voor de accutoebehoren, 12v stopcontacten en stekkers. Wil je werken aan de elektrische systemen van jou boot, zorg er dan altijd voor dat je het elektrisch bedradingsschema van de boot erbij houdt. Dit schema toont precies hoe de elektrische componenten van de boot verbonden zijn met elkaar en met de accu.

  Apparaten en accessoires

  Met een goed functionerend elektrisch systeem kunt je de boot naar behoren uitrusten met apparaten zoals ruitenwissers, scheepshoorn en radio. Deze zijn speciaal ontworpen voor maritiem gebruik, dus veilig te gebruiken op het water! Met accessoires zoals waterdichte radio covers en luidsprekers maak je de bootelektra compleet.

  bootelektra kopen bij 123watersport

  Wil jij bootonderdelen, watersportartikelen of bootaccessoires kopen voor de bootelektra? Dan bent je bij 123watersport aan het juiste adres! Als één van de eerste online watersportwinkels delen we dezelfde passie voor watersport als geen ander. Ons uitgebreide assortiment is dan ook zorgvuldig samengesteld om aan al jou verwachtingen te voldoen. Mis je het artikel waar jij naar op zoek bent? Laat het ons weten! Dankzij ons grote netwerk van leveranciers zijn voor ons alle watersportartikelen voorhanden. Heb jij vragen over onze producten of deskundig advies nodig? Neem dan ook gerust contact met ons op; we staan voor jou klaar!

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »