Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Brandstof pompbal

  Een brandstofpompbal, ook bekend als een handpomp of brandstofbulb, is een apparaat dat wordt gebruikt om brandstof door een brandstofslang te pompen. Het is met name handig voor het aanzuigen van brandstof uit de brandstoftank en het opbouwen van druk in Toon meer

  3 Producten
  Brandstof pompbal met 2,44 meter slang

  Brandstof pompbal met 2,44 meter slang

  Brandstof pompbal met 2,44 meter brandstofslang....
  33,50

  Een brandstof pompbal kopen? 

  Een brandstofpompbal, ook bekend als een hand membraampomp of brandstofbulb, is een apparaat dat wordt gebruikt om brandstof door een brandstofslang te pompen. Het is met name handig voor het aanzuigen van brandstof uit de brandstoftank en het opbouwen van druk in het brandstofsysteem, waardoor de brandstoftoevoer naar de motor wordt vergemakkelijkt.

  Diverse afmetingen verkrijgbaar

  Brandstofpompballen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten. De juiste maat en capaciteit zijn afhankelijk van de diameter van de brandstofslang en de vereiste brandstofstroom. Zorg ervoor dat de brandstofpompbal een passende maat heeft om goed op de brandstofslang te passen zonder lekkage of beperking van de brandstoftoevoer.

  Kies een brandstofpompbal van goede kwaliteit die bestand is tegen de corrosieve effecten van brandstof en langdurig gebruik.

  Gemakkelijk bij de opstart

  Het gebruik van een brandstofpompbal met een brandstofslang kan handig zijn bij het opstarten van de motor na langdurige opslag, het ontluchten van het brandstofsysteem, het handmatig overbruggen van een brandstofpomp of het vullen van de brandstoftanks.

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »