Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Schakelaars boot elektra

  Op zoek naar schakelaars voor aan boord? Er zijn verschillende soorten schakelaars beschikbaar, zoals tuimelschakelaars, drukknopschakelaars, schuifschakelaars en draaischakelaars. Kies een type schakelaar dat geschikt is voor de specifieke toepassing en Toon meer

  10 Producten
  Drukknop schakelaar 12 Volt

  Drukknop schakelaar 12 Volt

  Drukschakelaar. Drukknop schakelaar voor bedieni...
  €3,95
  Kantel schakelaar (aan / uit)

  Kantel schakelaar (aan / uit)

  Kunststof kantel toggle schakelaar. De schakelaa...
  €3,25
  Kunststof trekschakelaar 12Volt

  Kunststof trekschakelaar 12Volt

  Verchroomd kunststof trekschakelaar met messing ...
  €16,25
  Tuimelschakelaar met automatische zekering
  €5,50
  Toggle schakelaar (aan / uit)

  Toggle schakelaar (aan / uit)

  Toggle schakelaar (aan / uit). Zolang u de schak...
  €9,95
  Messing verchroomde trekschakelaar

  Messing verchroomde trekschakelaar

  Messing verchroomde trekschakelaar met messing ...
  €15,95
  Drukknop schakelaar

  Drukknop schakelaar

  Drukknop schakelaar. Messing verchroomde knop. T...
  €18,50
  Kantelschakelaar 12Volt

  Kantelschakelaar 12Volt

  Kantelschakelaar. Zolang u de schakelaar ingedru...
  €5,95
  Tuimelschakelaar 12V / 15Amp.

  Tuimelschakelaar 12V / 15Amp.

  Inbouw tuimelschakelaar met verlichting, Aan / U...
  €4,25
  Trekschakelaar met controle lampje

  Trekschakelaar met controle lampje

  Messing verchroomde trekschakelaar met controle ...
  €26,50

  Schakelaar voor aan boord kopen? 

  Zeker, als je schakelaars voor op de boot wilt kopen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat je de juiste schakelaars voor jouw behoeften krijgt. 

  belangrijke overwegingen:

  Type schakelaar: Er zijn verschillende soorten schakelaars beschikbaar, zoals tuimelschakelaars, drukknopschakelaars, schuifschakelaars en draaischakelaars. Kies een type schakelaar dat geschikt is voor de specifieke toepassing en de gewenste bedieningsstijl.

  Functies: Bepaal welke functies je nodig hebt voor je schakelaars. Sommige schakelaars hebben extra functies, zoals verlichting, vergrendeling, waterdichtheid, enzovoort. Overweeg welke functies belangrijk zijn voor jouw toepassing. Zo zijn er bijvoorbeeld ook schakelaars specifiek voor bilgepompen of startschakelaar

  Waterdichtheid: Omdat boten worden blootgesteld aan water en vocht, is het belangrijk om waterdichte schakelaars te kiezen die bestand zijn tegen de maritieme omgeving. Controleer de IP-classificatie van de schakelaar om te zien hoe goed deze bestand is tegen water en stof.

  Spanning en stroomsterkte: Zorg ervoor dat de schakelaars geschikt zijn voor de spanning en stroomsterkte van je elektrische systeem aan boord. Kies schakelaars die voldoen aan de specificaties van je elektrische apparatuur.

  Kwaliteit en duurzaamheid: Kies schakelaars van hoogwaardige materialen en van een betrouwbaar merk om ervoor te zorgen dat ze langdurig meegaan en betrouwbaar zijn in gebruik. Goedkope schakelaars kunnen leiden tot problemen en storingen op de lange termijn.

  Installatiegemak: Let op de installatievereisten van de schakelaars en zorg ervoor dat je de benodigde apparatuur en kennis hebt om ze correct te installeren. Sommige schakelaars zijn eenvoudiger te installeren dan andere, afhankelijk van het type en de complexiteit.

  Aantal schakelaars: Bepaal hoeveel schakelaars je nodig hebt voor je boot en kies een schakelpaneel dat voldoende ruimte biedt voor al je schakelaars. Overweeg ook de lay-out en het ontwerp van het schakelpaneel om ervoor te zorgen dat het past bij de esthetiek van je boot.

  Kies voor het juiste gebruik

  Door rekening te houden met deze factoren kun je de juiste schakelaars voor op je boot kiezen die voldoen aan je behoeften en langdurige betrouwbaarheid bieden. Vergeet niet om ook de plaatselijke regelgeving met betrekking tot elektrische systemen op boten te controleren voordat je een aankoop doet.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »