Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Brandstofslangen & toebehoren

  Op zoek naar een brandstofslang voor de buitenboordmotor? Een brandstofslang is een flexibele buis die wordt gebruikt om brandstof van de brandstoftanks naar de motor of andere brandstofverbruikende apparaten aan boord van een boot te transporteren. Heb j Toon meer

  10 Producten
  Hand hevelpomp hevelslang

  Hand hevelpomp hevelslang

  Deze handmatige hevelpomp is ideale oplossing om...
  15,50
  Brandstofslang buitenboordmotor

  Brandstofslang buitenboordmotor

  Brandstofslang buitenboordmotor. Versterkte bran...
  4,75
  Brandstofslang ISO 7840 A1

  Brandstofslang ISO 7840 A1

  Brandstofslang ISO 7840 A1. Gladde uitvoering br...
  6,95
  RVS wormschroef slangklem

  RVS wormschroef slangklem

  RVS wormschroef slangklem. Slangklem type HL, ge...
  1,25
  Super pump hevelpomp slang

  Super pump hevelpomp slang

  Talamax Super pump: Hevelpomp slang voor het pom...
  24,50
  Funnel trechter met filter

  Funnel trechter met filter

  Funnel trechter met filter voor benzine en diese...
  8,95
  Messing afsluiter voor 2 brandstoftanks
  26,50

  Brandstofslang kopen? 

  Een brandstofslang is een flexibele buis die wordt gebruikt om brandstof van de brandstoftanks naar de motor of andere brandstofverbruikende apparaten aan boord van een boot te transporteren. Brandstofslangen zijn een essentieel onderdeel van het brandstofsysteem van een boot en spelen een cruciale rol bij het veilig en efficiënt overbrengen van brandstof en behoren daarmee tot de techniek en motor

  Kenmerken en functies van brandstofslangen:

  Materiaal: Brandstofslangen zijn meestal gemaakt van brandstofbestendige materialen zoals neopreen, nitrilrubber of fluorelastomeer. Deze materialen zijn bestand tegen de chemische en mechanische invloeden van brandstoffen, oliën en andere chemicaliën die aanwezig kunnen zijn in het brandstofsysteem.

  Flexibiliteit: Brandstofslangen zijn ontworpen om flexibel te zijn, zodat ze gemakkelijk kunnen worden gerouteerd en aangesloten op verschillende delen van het brandstofsysteem van de boot. Dit maakt het mogelijk om de slang te installeren op moeilijk bereikbare plaatsen en om bochten en bochten te maken zonder te knikken of te breken.

  Druk- en temperatuurbestendigheid: Brandstofslangen moeten bestand zijn tegen de druk en temperatuur van de brandstof die door de slang stroomt, evenals de omgevingscondities aan boord van de boot. Ze moeten voldoen aan specifieke normen en specificaties om ervoor te zorgen dat ze veilig en betrouwbaar zijn voor gebruik.

  Maatvoering: Brandstofslangen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en lengtes, afhankelijk van de toepassing en de vereisten van het brandstofsysteem van de boot. Het is belangrijk om de juiste maat en lengte van de slang te kiezen om een goede doorstroming van brandstof te garanderen en lekkage te voorkomen.

  Koppelingen en fittingen: Brandstofslangen worden meestal geleverd met koppelingen en fittingen aan beide uiteinden om ze aan te sluiten op de brandstoftank, de motor en andere componenten van het brandstofsysteem. Deze koppelingen en fittingen moeten goed worden aangedraaid om lekkage te voorkomen.

  Inspecteren op slijtage 

  Het is belangrijk om regelmatig de brandstofslangen te inspecteren op tekenen van slijtage, beschadiging of veroudering en ze indien nodig te vervangen om de veiligheid en betrouwbaarheid van het brandstofsysteem van de boot te waarborgen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »