Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Uitlaataccessoires voor de boot

  Op zoek naar alles voor het uitlaatsysteem aan boord? Bekijk dan al onze uitlaataccessoires op de site. Als het gaat om uitlaataccessoires voor boten, zijn er verschillende onderdelen die belangrijk zijn voor het correct afvoeren van uitlaatgassen en het Toon meer

  11 Producten
  Motorruimte ventilatieroosters van RVS

  Motorruimte ventilatieroosters van RVS

  Motorruimte ventilatieroosters van RVS. Deze ven...
  29,95
  Olie & Koelwaterslang

  Olie & Koelwaterslang

  Olie & Koelwaterslang. Olie en benzine bestendig...
  34,50
  Ventilatieschelp RVS

  Ventilatieschelp RVS

  RVS ventilatieschelpen. Gemaakt van roestvrij st...
  46,95
  22,20
  19,95
  Silicone Tape

  Silicone Tape

  PSP Silicone Tape. Een van origine door het Amer...
  19,95
  Spiegeldoorvoer voor uitlaat

  Spiegeldoorvoer voor uitlaat

  Rubberen spiegel doorvoer met roestvrijstalen be...
  21,50
  Waterlock en demper voor uitlaat

  Waterlock en demper voor uitlaat

  Deze waterlock wordt tussen de uitlaatslang gemo...
  140,-
  Zwanenhals, sifon en demper voor uitlaat
  150,-
  Dorade box voor op motorinlaat

  Dorade box voor op motorinlaat

  RVS Dorade box voor op motorinlaat. Gemaakt van ...
  34,50

  Alles voor de uitlaat kopen? 

  Als het gaat om uitlaataccessoires voor boten, zijn er verschillende onderdelen die belangrijk zijn voor het correct afvoeren van uitlaatgassen en het handhaven van een veilige en efficiënte werking van de motor. 

  veelvoorkomende uitlaataccessoires die je kunt overwegen:

  Uitlaatslangen: Deze flexibele slangen worden gebruikt om de uitlaatgassen van de motor naar buiten de boot te leiden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en lengtes, afhankelijk van de specificaties van je boot en buitenboordmotor. Uitlaatslangen moeten van duurzaam materiaal zijn gemaakt en bestand zijn tegen hitte en corrosie.

  Uitlaatsysteem: Het uitlaatsysteem omvat alle componenten die betrokken zijn bij het afvoeren van uitlaatgassen, waaronder uitlaatpijpen, dempers en dempers. Het is belangrijk om een goed ontworpen en goed functionerend uitlaatsysteem te hebben om de geluidsproductie te verminderen en te voorkomen dat uitlaatgassen terug de boot in stromen.

  Ventilatieschelp: Een ventilatieschelp, ook wel bekend als een clamshell-ventilatieopening, wordt gebruikt om de uitlaatpijp af te dekken en te beschermen tegen water dat de boot kan binnendringen, vooral bij het achteruit varen of bij stilstaand water. Ze openen automatisch wanneer de motor draait en sluiten zichzelf af wanneer de motor wordt uitgeschakeld.

  Uitlaatflap: Een uitlaatflap wordt gebruikt om te voorkomen dat water terug de uitlaatpijp in stroomt wanneer de boot stilstaat of achteruit vaart. Ze zijn gemonteerd op de uitlaatopening en openen automatisch wanneer de motor draait.

  Uitlaatdemper: Een uitlaatdemper kan worden geïnstalleerd om het geluid van de uitlaatgassen te verminderen en de geluidsoverlast aan boord van de boot te verminderen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende dempingsniveaus en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de boot.

  Ga voor kwaliteit

  Het is belangrijk om hoogwaardige uitlaataccessoires te kiezen die compatibel zijn met het type boot en motor dat je hebt, en ervoor te zorgen dat ze correct worden geïnstalleerd volgens de instructies van de fabrikant. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je boot veilig en efficiënt blijft functioneren tijdens het varen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »