Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kleding & Bootschoenen

  Kleding & Bootschoenen

  Alle zeilkleding is dusdanig ontworpen dat het voldoet aan de eisen welke gesteld worden aan de sport waar het voor gebruikt wordt. Er is een grote verscheidenheid aan ontwerpen en modellen zeilkleding waarin verschillende kwaliteiten zoals waterdichtheid, luchtdoorlatendheid, draag comfort en duurzaamheid gerelateerd zijnaan de gebruiksomstandigheden van de zeilkleding. Om aan ieders wensen te voldoen leveren wij een brede collectie professionele zeil kleding, van de traditionele zeilkleding tot high-performance zeezeilkleidng tot vrijetijds kleding.
  .
  De bemanning moet ongeacht het weertype droog en warm blijven. Iedereen aan boord dient over het juiste type kleding te beschikken om ze te beschermen tegen onderkoeling.
  Het beste is om verschillende lagen kleding over elkaar te dragen waarbij de onderste laag het best kan bestaan uit goed ademende materialen.
  De buitenste laag kleding dient bij voorkeur geschikt te zijn als zeilkleding onder slechte weersomstandigheden.
  Jollenbroeken en jassen met hoge (storm)kragen, capuchon en manchetten beschermen tegen regen, spatwater en wind. Het prettigst te dragen zijn zeil kleding van ademdende materialen zodat overtollig (transpiratie) vocht afgevoerd kan worden. Het is ten zeerste aan te bevelen zeil kleding te kiezen in heldere opvallende kleuren, voorzien van retro-reflecteren materiaal.  
  .
  Een goede capuchon, muts en kraag helpen mee lichaamsafkoeling te voorkomen..
  Zeillaarzen dienen voorzien te zijn van een anti-slipzool en moeten makkelijk aan en uit te trekken zijn.
  Zeilhandschoenen beschermen tegen het verbranden aan lijnen en beschermen tevens tegen koude, daardoor gevoelloze handen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »