Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  12 V stopcontact & stekker

  Op zoek naar een 12 volt stekker voor aan boord? Een 12-voltstekker voor boten, ook bekend als een sigarettenaansteker stopcontact of een DC-stekker, is een elektrische aansluiting die wordt gebruikt om accessoires en apparaten van stroom te voorzien aan Toon meer

  5 Producten
  12 Volt kabelverbinder

  12 Volt kabelverbinder

  12 Volt kabelverbinder. Maximale belasting 10 Am...
  €9,25
  € 7,95
  € 7,50
  12 Volt stekker

  12 Volt stekker

  12 Volt stekker. Maximale belasting 10 Ampere. D...
  €7,50
  € 5,95
  € 5,95
  Stopcontact spat waterdicht 12 Volt

  Stopcontact spat waterdicht 12 Volt

  12 Volt Stopcontact spat waterdicht. Maximale be...
  €5,95
  Dekstekker & stopcontact met DIN aansluiting
  €2,75

  12 volt stekker kopen? 

  Een 12-voltstekker voor boten, ook bekend als een sigarettenaansteker stopcontact of een DC-stekker, is een elektrische aansluiting die wordt gebruikt om accessoires en apparaten van stroom te voorzien aan boord van een boot oftewel de bootelektra. Deze stekkers zijn ontworpen om te werken met de 12-volt gelijkstroomvoedingssystemen die veel voorkomen in boten en andere voertuigen.

  Kenmerken en toepassingen van 12-voltstekkers voor boten:

  Stroomvoorziening: 12-voltstekkers worden gebruikt om elektronische apparaten en accessoires van stroom te voorzien, zoals mobiele telefoons, navigatiesystemen, navigatieverlichting, verlichting, koelboxen, radio's, enzovoort.

  Compatibiliteit: Deze stekkers zijn gestandaardiseerd en compatibel met een breed scala aan apparaten en accessoires die zijn ontworpen om op 12-volt gelijkstroom te werken. Hierdoor kun je verschillende apparaten aansluiten zonder dat je meerdere soorten stekkers nodig hebt.

  Eenvoudige installatie: 12-voltstekkers zijn relatief eenvoudig te installeren en kunnen rechtstreeks worden aangesloten op het elektrische systeem van de boot. Ze kunnen worden gemonteerd op het dashboard, de console of andere locaties aan boord, afhankelijk van je voorkeur en behoeften.

  Veiligheid: Het is belangrijk om de stroomsterkte van de aangesloten apparaten te controleren om overbelasting van het elektrische systeem van de boot te voorkomen. Te veel stroom kan leiden tot beschadiging van de bedrading en elektrische componenten.

  Waterbestendigheid: Voor gebruik aan boord van boten is het raadzaam om waterbestendige 12-voltstekkers te gebruiken om te voorkomen dat ze worden aangetast door vocht en corrosie. Waterdichte afdekkingen kunnen ook worden gebruikt om de stekkers te beschermen wanneer ze niet in gebruik zijn.

  Veelzijdigheid en gemak aan boord

  Het hebben van 12-voltstekkers aan boord van je boot biedt veelzijdigheid en gemak, waardoor je verschillende elektronische apparaten en accessoires kunt gebruiken terwijl je op het water bent. Zorg ervoor dat je de juiste stekkers kiest en installeert volgens de veiligheidsrichtlijnen om een betrouwbare en veilige stroomvoorziening aan boord te garanderen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »