Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Landvast veren

  Landvastveren is een term die mogelijk wordt gebruikt om te verwijzen naar veren die worden gebruikt in de constructie of bevestiging van landvasten op boten of schepen. Landvasten zijn de touwen of kabels waarmee een boot of schip wordt afgemeerd aan een Toon meer

  3 Producten
  Forsheda landvastveren - rubber

  Forsheda landvastveren - rubber

  Forsheda landvastveren. Deze landvasteveren zijn...
  €19,95
  Unimer -SMART - landvastveer

  Unimer -SMART - landvastveer

  Unimer landvastveren. Deze landvasteveren zijn g...
  €21,95
  Landvastveer - van EPDM rubber - 2 stuks
  €23,50

  Landvastveren is een term die mogelijk wordt gebruikt om te verwijzen naar veren die worden gebruikt in de constructie of bevestiging van landvasten op boten of schepen. Landvasten zijn de touwen of kabels waarmee een boot of schip wordt afgemeerd aan een steiger, kade of een ander vast object.

  In sommige gevallen kunnen veren worden gebruikt in het ontwerp van landvasten om schokken en spanningen op te vangen. Deze veren fungeren als dempingselementen en helpen om abrupte bewegingen van de boot als gevolg van golven, getijden of wind te absorberen. Ze verminderen de spanning op de landvasten en helpen om schade aan zowel de boot als de aanlegplaats te voorkomen.

  Landvastveren kunnen variëren in grootte en stijl, afhankelijk van de specifieke toepassing en de grootte van de boot. Ze zijn ontworpen om flexibel te zijn en spanningen op te vangen terwijl ze toch stevig genoeg zijn om de boot veilig vast te houden.

  Het gebruik van landvastveren kan de algemene duurzaamheid van de landvasten en de boot zelf verbeteren, terwijl het ook zorgt voor meer veiligheid en gemak bij het aanmeren en afmeren.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »