Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Spiegelbeschermers

  Op zoek naar een spiegelbeschermer voor de buitenboordmotor? Een buitenboordmotorsteun en bootspiegelbeschermplaten zijn accessoires die worden gebruikt om de buitenboordmotor en de bootspiegel te beschermen. Heb jij hier toch nog vragen over? Neem dan ge Toon meer

  7 Producten
  Spiegelbeschermplaat buitenboordmotor

  Spiegelbeschermplaat buitenboordmotor

  Leverbaar in wit en zwart.Deze kunststof spiegel...
  6,25
  Motorsteun buitenboordmotor railing boot
  40,50
  Buitenboord motorplank

  Buitenboord motorplank

  Buitenboord motorplank geschikt voor 25mm railin...
  28,50

  Spiegelbeschermers kopen? 

  Een buitenboordmotorsteun en bootspiegelbeschermplaten zijn buitenboordmotor accessoires die worden gebruikt om de buitenboordmotor en de bootspiegel te beschermen. Hier is meer informatie over elk van deze items:

  Voorkom schade 

  Bootspiegel beschermplaten zijn panelen die op de achtersteven (spiegel) van de boot worden bevestigd om deze te beschermen tegen schade veroorzaakt door de buitenboordmotor. De beschermplaten zijn meestal gemaakt van duurzaam materiaal zoals polyethyleen of roestvrij staal en worden op maat gemaakt om op de specifieke bootspiegel te passen. Ze bieden een barrière tussen de buitenboordmotor en de bootspiegel, waardoor krassen, deuken en andere beschadigingen worden voorkomen. Deze beschermplaten zijn vooral nuttig bij het aanleggen en afmeren van de boot, het manoeuvreren in ondiep water of bij het opstarten van de motor, waarbij de motor mogelijk de bootspiegel raakt.

  Verleng de levensduur 

  Het gebruik van een buitenboordmotorsteun en bootspiegel beschermplaten kan helpen om de levensduur en de esthetiek van zowel de buitenboordmotor als de bootspiegel te verlengen. Ze verminderen de kans op schade en zorgen voor een veiligere en duurzamere bootervaring.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »