Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Stuurkabel doorvoer kopen?

  Op zoek naar een kabeldoorvoer voor boten? Een kabeldoorvoer voor boten, ook wel bekend als een doorvoertule, is een component waarmee elektrische kabels veilig en waterdicht door een opening in de romp of dek van een boot kunnen worden geleid. Bij vragen Toon meer

  5 Producten
  Stuurkabel doorvoer met montage ring

  Stuurkabel doorvoer met montage ring

  Stuurkabel doorvoer met montage ring. Leverbaar ...
  €4,95
  Dubbele doorvoer voor stuurkabels

  Dubbele doorvoer voor stuurkabels

  Dubbele doorvoer voor stuurkabels. Deze kabeldoo...
  €2,50
  Stuurkabel doorvoer met grote opening

  Stuurkabel doorvoer met grote opening

  Stuurkabel doorvoer met grote opening. Deze kabe...
  €4,25
  Kabeldoorvoer waaier model

  Kabeldoorvoer waaier model

  Kabel doorvoer voor stuurkabels. Leverbaar in zw...
  €3,70
  Stuurkabel doorvoer met montage ring Grijs
  €21,50

  Kabeldoorvoer voor de boot kopen? 

  Een kabeldoorvoer voor boten, ook wel bekend als een doorvoertule, is een component waarmee elektrische kabels (bootelektra)veilig en waterdicht door een opening in de romp of dek van een boot kunnen worden geleid. Doormiddel van kabeldoorvoeren kan een buitenboordmotor worden aangesloten op de bootelektra. 

  kenmerken en functies van kabeldoorvoeren voor boten:

  Waterdichtheid: Een van de belangrijkste functies van een kabeldoorvoer voor boten is om waterdicht te zijn. Dit voorkomt dat water de boot binnendringt via de openingen waar de kabels doorheen gaan, waardoor lekkage en mogelijke schade aan de elektrische systemen worden voorkomen.

  Bescherming van kabels: Kabeldoorvoeren bieden bescherming aan de kabels en dekstekkers tegen slijtage en schade door schuren tegen de ruwe randen van de openingen in de romp of het dek van de boot. Dit helpt de levensduur van de kabels te verlengen en zorgt voor een betrouwbare werking van de elektrische systemen aan boord.

  Flexibiliteit: Kabeldoorvoeren zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materialen, zodat ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en configuraties van verschillende boten. Sommige doorvoertules zijn zelfs flexibel of instelbaar, waardoor ze kunnen worden gebruikt voor openingen met verschillende diameters.

  Eenvoudige installatie: Kabeldoorvoeren zijn over het algemeen eenvoudig te installeren op de romp of het dek van de boot. Ze worden meestal bevestigd met schroeven, bouten of klemmen en kunnen worden afgedicht met siliconenkit of een andere waterdichte afdichting om ervoor te zorgen dat er geen water kan binnendringen.

  Duurzaamheid: Kabeldoorvoeren moeten worden gebouwd om bestand te zijn tegen de zware omstandigheden en de blootstelling aan water en vocht die optreden tijdens het varen. Ze moeten worden gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosie, UV-straling en slijtage om langdurige prestaties te garanderen.

  Veilige en waterdichte doorvoer

  Kortom, kabeldoorvoeren voor boten zijn essentiële componenten die zorgen voor een veilige en waterdichte doorvoer van elektrische kabels door de romp of het dek van de boot. Door te kiezen voor hoogwaardige en waterdichte doorvoertules en ze correct te installeren, kun je ervoor zorgen dat de elektrische systemen van je boot veilig en betrouwbaar blijven werken, zelfs onder uitdagende maritieme omstandigheden.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »