Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Accu toebehoren

  Op zoek naar toebehoren voor de accu aan boord? Accu toebehoren zijn essentieel voor het veilig en efficiënt gebruik van accu's aan boord van een boot. Heb jij toch vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice Toon meer

  16 Producten
  Accubak met riem en beugel voor bevestiging
  €16,50
  Accu hoofdschakelaar boot 100A inbouw

  Accu hoofdschakelaar boot 100A inbouw

  Inbouw accu hoofdschakelaar 100A van Nuova Rade ...
  €46,50
  Accu hoofdschakelaar 200A voor 12volt

  Accu hoofdschakelaar 200A voor 12volt

  Accuschakelaar voor het voorkomen van ongewenst ...
  €17,25
  Accu snelklemmen

  Accu snelklemmen

  Accuklem snelverbinders. Met deze snelklemmen ka...
  €10,95
  Aansluitblok voor accukabels

  Aansluitblok voor accukabels

  Het aansluitblok is speciaal gemaakt voor het do...
  €7,95
  Accupoolklemmen set met vleugelmoer

  Accupoolklemmen set met vleugelmoer

  Set accupoolklemmen. Voor een accu heeft u een p...
  €12,75
  Massastrip busbar aansluitstrips

  Massastrip busbar aansluitstrips

  Aansluitstrips, busbar
  Onderkant van de busbar ...
  €17,50
  Accu hoofdschakelaar 12 Volt - 100 Ampere
  €36,50
  Accuhouder van RVS

  Accuhouder van RVS

  Accuhouder van RVS. Gemaakt van roestvrij staal....
  €29,95
  Accu hoofdschakelaar paneel

  Accu hoofdschakelaar paneel

  Accu hoofdschakelaar inbouw paneel. Maximaal 75 ...
  €32,25
  Accu hoofdschakelaar 12 Volt - 75 Ampere
  €23,50
  Accu test schakelaar voor 12 volt accu's
  €14,50
  € 550,-
  € 495,-
  Quick Spa - Ankerketting bedieningspaneel
  €495,-
  Boatasy - Bootshaak onderlijner

  Boatasy - Bootshaak onderlijner

  Met behulp van deze Hooklinker van Breg is het v...
  €64,95

  Alles voor de accu kopen? 

  Accu toebehoren zijn essentieel voor het veilig en efficiënt gebruik van accu's aan boord van een boot. Hier zijn enkele veelvoorkomende accu toebehoren, zoals een accubak en een accu schakelaars:

  Accubak: Een accubak is een beschermende behuizing voor de accu die wordt gebruikt om de accu te isoleren en te beschermen tegen schokken, trillingen en vocht. Een accubak voorkomt ook corrosie en lekkage en vermindert het risico op kortsluiting. Accubakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zoals kunststof en rubber, en kunnen worden bevestigd aan de romp van de boot of aan andere structuren aan boord.

  Accu schakelaar: Een accu schakelaar, ook wel bekend als een batterijschakelaar of accu disconnect-schakelaar, wordt gebruikt om de elektrische verbinding tussen de accu en de elektrische systemen aan boord van de boot te onderbreken. Dit is handig voor het voorkomen van onbedoeld leeglopen van de accu, het isoleren van de accu tijdens opslag en onderhoud, en het verbreken van de elektrische verbinding in geval van een noodsituatie. Accu schakelaars zijn verkrijgbaar in verschillende types, waaronder draai- en knopstijlen, en kunnen worden geïnstalleerd op de accupolen of in de buurt van de accu voor gemakkelijke toegang.

  Accukabels en -connectoren: Accukabels en -connectoren worden gebruikt om de accu aan te sluiten op de elektrische systemen aan boord van de boot, zoals bootverlichting, bilgepompen, elektronica en motoren. Het is belangrijk om hoogwaardige kabels en connectoren te gebruiken die geschikt zijn voor maritieme omgevingen en die voldoen aan de elektrische eisen van de boot.

  Acculader: Een acculader wordt gebruikt om de accu op te laden en te onderhouden wanneer deze niet in gebruik is. Een acculader zorgt ervoor dat de accu altijd volledig opgeladen is en gereed is voor gebruik wanneer dat nodig is. Er zijn verschillende soorten acculaders beschikbaar, waaronder draagbare, opbouw- en draadloze modellen, die kunnen worden aangesloten op een stopcontact of een ander stroombron aan boord van de boot.

  Veilig en efficiënt gebruik

  Door gebruik te maken van accu toebehoren zoals een accubak en een accu schakelaar, kun je ervoor zorgen dat de accu van je boot veilig en efficiënt wordt gebruikt, wat resulteert in betrouwbare stroomvoorziening en een betere levensduur van de accu.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »