Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hydrofoil

  Op zoek naar een hydrofoil voor op de buitenboordmotor? een Hydrofoil, ook wel bekend als een trimvlak, is een aerodynamisch gevormd apparaat dat aan de onderkant van een boot wordt bevestigd, meestal in de buurt van de spiegel waar de buitenboordmotor is Toon meer

  1 Product
  Hydrofoil voor buitenboordmotoren

  Hydrofoil voor buitenboordmotoren

  Bij gebruik van deze Lalizas hydrofoil zal het b...
  €17,95

  Hydrofoil kopen? 

  Een hydrofoil, ook wel bekend als een trimvlak, is een aerodynamisch gevormd apparaat dat aan de onderkant van een boot wordt bevestigd, meestal in de buurt van de spiegelbeschermers waar de buitenboordmotor is gemonteerd. Het doel van een hydrofoil is om de prestaties van de boot te verbeteren door de stabiliteit, het brandstofverbruik en de algehele handling te optimaliseren. 

  Voordelen hydrofoil voor een boot met buitenboordmotor:

  Stabiliteit: Een hydrofoil helpt bij het verminderen van de neiging van de boot om te gaan planeren (porpoising) en zorgt voor een stabielere rit. Het trimvlak helpt de boeg van de boot te tillen, waardoor de achterkant van de boot meer in het water wordt gedrukt, wat de stabiliteit verbetert.

  Sneller planeren: Een hydrofoil kan helpen om de boot sneller te laten planeren. Door de boeg van de boot omhoog te tillen, vermindert het de weerstand en maakt het het gemakkelijker voor de boot om op het wateroppervlak te glijden, waardoor de planeringssnelheid wordt verbeterd.

  Brandstofefficiëntie: Door het verminderen van de weerstand en het verbeteren van de algehele prestaties van de boot, kan een hydrofoil helpen om brandstofefficiëntie te verbeteren. Het verminderen van het brandstofverbruik kan vooral merkbaar zijn bij lagere snelheden.

  Betere handling: Een hydrofoil kan de handling van de boot verbeteren, vooral bij hogere snelheden. Het kan de stabiliteit en responsiviteit van de rubberboten vergroten, waardoor bochten gemakkelijker kunnen worden genomen en de algehele wendbaarheid wordt verbeterd.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »