Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Jerrycan

  Op zoek naar een jerrycan voor aan boord? Een jerrycan voor benzine is een draagbare container die speciaal is ontworpen om benzine veilig op te slaan en te vervoeren. Het is een handig hulpmiddel voor het bijvullen van brandstof in buitenboordmotoren. bi Toon meer

  3 Producten
  Brandstof benzine jerrycan met schenktuit
  €13,50
  Funnel trechter met filter

  Funnel trechter met filter

  Funnel trechter met filter voor benzine en diese...
  €8,95
  Jerrycan Kunststof

  Jerrycan Kunststof

  Brandstof jerrycan met schenktuit. Gemaakt van h...
  €16,50

  Jerrycan voor aan boord kopen?

  Een jerrycan voor benzine is een draagbare container die speciaal is ontworpen om benzine veilig op te slaan en te vervoeren. Het is een handig hulpmiddel voor het bijvullen van brandstof in buitenboordmotoren, generatoren, grasmaaiers, motorfietsen en andere apparatuur die benzine als brandstof gebruikt. een jerrycan is een cruciaal onderdeel van de dekuitrusting van jou boot. 

  Belangrijke kenmerken jerrycan voor benzine:

  Materiaal: Jerrycans voor benzine zijn meestal gemaakt van stevig plastic (HDPE) dat bestand is tegen de eigenschappen van benzine en het risico op lekkage of verdamping minimaliseert. Zorg ervoor dat de jerrycan die je kiest geschikt is voor het opslaan van brandstoffen en voldoet aan de relevante veiligheidsnormen.

  Capaciteit: Jerrycans zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, zoals 5 liter, 10 liter, 20 liter, enzovoort. Kies een jerrycan die geschikt is voor jouw behoeften en het volume dat je wilt vervoeren.

  Veiligheidsvoorzieningen: Een goede jerrycan voor benzine moet verschillende veiligheidsvoorzieningen hebben, zoals een stevig afsluitbaar deksel om lekkage te voorkomen, een schenktuit met een veiligheidsmechanisme en een beluchtingsopening om de druk binnenin te regelen.

  Opslag en vervoer: Volg de veiligheidsrichtlijnen voor het opslaan en vervoeren van benzine. Houd de jerrycan rechtop en zorg ervoor dat deze stevig is afgesloten om morsen of lekkage te voorkomen. Bewaar de jerrycan op een goed geventileerde en veilige plaats, uit de buurt van open vuur, vonken of hittebronnen.

  Gebruik: Bij het vullen van een buitenboordmotor met benzine uit een jerrycan, zorg je ervoor dat de motor is uitgeschakeld en dat er geen open vuur in de buurt is. Gebruik de schenktuit van de jerrycan om de brandstof langzaam en voorzichtig in de brandstoftanks van de motor te gieten.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »