Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bilepomp systeem toebehoren

  Op zoek naar toebehoren voor een bilgepomp systeem? Bij het installeren van een bilgepomp zijn er verschillende toebehoren en onderdelen nodig om ervoor te zorgen dat het systeem goed functioneert en water efficiënt uit de bilge van de boot wordt afgevoer Toon meer

  9 Producten
  Bilgepomp slang transparant

  Bilgepomp slang transparant

  Transparante PVC afzuigslang met stalen draad. D...
  4,95
  Terugslagklep met slangtule

  Terugslagklep met slangtule

  Universele slangtule met een ingebouwde terugsla...
  6,25
  Bilgepomp slang

  Bilgepomp slang

  Zeer flexibele PVC afzuigslang. Deze slang is te...
  3,40
  RVS wormschroef slangklem

  RVS wormschroef slangklem

  RVS wormschroef slangklem. Slangklem type HL, ge...
  1,25

  Toebehoren voor de bilgepomp kopen? 

  Bij het installeren van een bilgepomp zijn er verschillende toebehoren en onderdelen nodig om ervoor te zorgen dat het systeem goed functioneert en water efficiënt uit de bilge van de boot wordt afgevoerd. Een van de essentiële onderdelen is de huiddoorvoer, die zorgt voor een waterdichte doorgang door de romp van de boot voor de bilgepomp.

  Belangrijke aspecten van bilgepomp toebehoren:

  Huiddoorvoer: De huiddoorvoer is een fitting die wordt geïnstalleerd op de romp van de boot en fungeert als een waterdichte doorgang voor de slang van de bilgepomp. Het is belangrijk om een hoogwaardige huiddoorvoer te kiezen die bestand is tegen corrosie en die goed afdicht om lekkage te voorkomen.

  Slang: Een flexibele slang wordt gebruikt om water vanuit de bilge naar buiten te pompen via de huiddoorvoer. Zorg ervoor dat de slang van voldoende lengte en diameter is om effectief water af te voeren en dat deze van duurzaam materiaal is gemaakt dat bestand is tegen de omstandigheden in een mariene omgeving.

  Slangklemmen: Slangklemmen worden gebruikt om de slang stevig aan de huiddoorvoer en de pomp te bevestigen, om te voorkomen dat deze losraakt of lekt tijdens het gebruik.

  Afdichtingsmiddel: Een waterdicht afdichtingsmiddel, zoals polysulfidekit of butylrubber tape, wordt gebruikt om de huiddoorvoer stevig te bevestigen en ervoor te zorgen dat er geen water kan binnendringen door de opening in de romp van de boot.

  Montagehardware: Montagehardware, zoals schroeven, bouten en moeren, is nodig om de huiddoorvoer veilig aan de romp van de boot te bevestigen. Zorg ervoor dat de montagehardware van hoogwaardige materialen is gemaakt die bestand zijn tegen corrosie en roestvorming.

  Creër een betrouwbaar systeem

  Door ervoor te zorgen dat je de juiste huiddoorvoer en bijbehorende toebehoren selecteert en correct installeert, kun je een effectief en betrouwbaar bilgepompsysteem creëren dat helpt om je boot droog te houden en de veiligheid aan boord te waarborgen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »