Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Reddingsmiddelen

  Op zoek naar reddingsmiddelen voor op de steiger? Zoek dan vooral niet verder maar bekijk het ruime assortiment van 123Watersport. Wij hebben zowel reddingsboeikasten als losse reddingsboeien en ga zo maar door. Heb jij toch nog vragen? Neem dan snel cont Toon meer

  10 Producten
  Ronde reddingsboei SOLAS en CE gekeurd

  Ronde reddingsboei SOLAS en CE gekeurd

  Ronde reddingsboei SOLAS gekeurd diameter 73 cm....
  €44,95
  Hoefijzer reddingsboei

  Hoefijzer reddingsboei

  Reddingsboei van Lalizas in hoefijzervorm. Lever...
  €42,50
  Drijvende reddingslijn 30 meter met grijpring
  €17,50
  Drijvende reddingslijn 8mm x 30 meter

  Drijvende reddingslijn 8mm x 30 meter

  Drijvende reddinglijn met 30 meter drijvende 8mm...
  €16,50
  Reddingsboei rond met buiten diam. 57cm
  €28,50
  Reddingsboeikast met deur

  Reddingsboeikast met deur

  De reddingsboeikast met deur is vervaardigd van ...
  €268,50
  Hoefijzer reddingsboei

  Hoefijzer reddingsboei

  Reddingsboei van Lalizas in hoefijzervorm. Lever...
  €48,95
  Life-Link reddingsboei noodset

  Life-Link reddingsboei noodset

  Deze reddingsboei noodset bestaat uit een hoes g...
  €129,95
  Reddingsboeikast open model en punt dak
  €198,50

  Reddingsmiddelen kopen? 

  Reddingsmiddelen voor op de steiger zijn essentieel om de veiligheid van mensen op en rondom het water te waarborgen. Enkele van de belangrijkste reddingsmiddelen die op een steiger kunnen worden geplaatst zijn:

  Reddingsboeikasten: Reddingsboeien zijn drijvende apparaten die kunnen worden gebruikt om een persoon die in het water is gevallen te ondersteunen en te redden. Ze moeten goed zichtbaar en gemakkelijk bereikbaar zijn.

  Reddingslijnen: Deze lijnen worden aan de steiger bevestigd en kunnen worden gegooid naar iemand in het water om hen te helpen en te redden.

  Reddingsvesten: Het is belangrijk om reddingsvesten beschikbaar te hebben voor noodgevallen, zowel voor mensen die op de steiger werken als voor bezoekers.

  Reddingsladders: Een reddingsladder die aan de steiger is bevestigd, kan mensen in het water helpen om terug op de steiger te klimmen in geval van nood.

  EHBO-kit: Een goed uitgeruste EHBO-kit op de steiger kan van cruciaal belang zijn voor het bieden van eerste hulp in geval van een ongeval.

  Communicatiemiddelen: Zorg ervoor dat er op de steiger communicatiemiddelen beschikbaar zijn, zoals een mobiele telefoon of een marifoon, om snel hulp te kunnen inschakelen indien nodig.

  Noodsignalen: Noodsignalen zoals een fluitje of een luchthoorn kunnen worden gebruikt om hulp te signaleren in geval van een noodsituatie.

  Regelmatig controleren

  Het is belangrijk om regelmatig te controleren of alle reddingsmiddelen op de steiger goed functioneren en gemakkelijk toegankelijk zijn voor noodgevallen. Daarnaast is het van vitaal belang dat mensen die de steiger gebruiken op de hoogte zijn van de locatie en het gebruik van de reddingsmiddelen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »