Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Vlaggenstokhouder

  Op zoek naar een vlaggenstokhouder voor op de boot? Bekijk dan snel ons assortiment. Een vlaggenstokhouder is een essentieel onderdeel voor op de boot. Zonder vlaggenstokhouder kun je geen vlaggenstok monteren. Heb jij hier toch nog vragen over? Neem dan Toon meer

  4 Producten
  RVS Vlaggenstokhouder

  RVS Vlaggenstokhouder

  Vlaggenstokhouder gemaakt van roestvrij staal A4...
  21,50
  Vlaggenstokhouder inbouw van RVS

  Vlaggenstokhouder inbouw van RVS

  Vlaggenstokhouder schuin model voor vlaggenstok ...
  21,50
  RVS Vlaggenstokhouder voor railing

  RVS Vlaggenstokhouder voor railing

  Vlaggenstokhouder voor railing montage. Gemaakt ...
  53,95
  Kikker voor aan vlaggenstok

  Kikker voor aan vlaggenstok

  Kikker voor aan vlaggenstok. Gemaakt van messing...
  3,75

  Vlaggenstok houder kopen? 

  Een vlaggenstokhouder is een bevestigingsmiddel dat wordt gebruikt om een vlaggenstok op een boot of ander vaartuig te monteren.

  kenmerken en aspecten van vlaggenstokhouders:

  Materiaal: Vlaggenstokhouders zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal, aluminium, kunststof of messing. Het materiaal moet bestand zijn tegen de weersinvloeden en corrosiebestendig zijn.

  Montagelocatie: Vlaggenstokhouders kunnen op verschillende locaties op een boot worden gemonteerd, afhankelijk van de voorkeuren van de eigenaar en de beschikbare ruimte. Veel voorkomende montagelocaties zijn de boeg, de achtersteven, de reling of de mast.

  Type houder: Er zijn verschillende typen vlaggenstokhouders, waaronder houders voor horizontale montage (bijvoorbeeld op de reling), verticale montage (bijvoorbeeld op de boeg of de achtersteven) en verstelbare houders die de hoek van de vlaggenstok kunnen aanpassen.

  Veiligheid: Het is belangrijk dat de vlaggenstokhouder stevig en veilig is gemonteerd aan het dekbeslag om te voorkomen dat de vlaggenstok losraakt of verschuift tijdens het varen, vooral bij ruwe omstandigheden op zee.

  Verwijderbaarheid: Sommige vlaggenstokhouders zijn ontworpen om gemakkelijk te worden verwijderd voor opslag of transport, vooral bij boten die worden gebruikt voor verschillende doeleinden en waarbij de vlaggenstok niet altijd nodig is.

  Esthetiek: Naast functionaliteit kan de esthetiek van de vlaggenstokhouder ook een rol spelen, vooral bij boten waarbij het uiterlijk belangrijk is. Er zijn vlaggenstokhouders verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en afwerkingen om te passen bij de stijl van de boot.

  Essentieel onderdeel voor bootvlaggen

  Kortom, een vlaggenstokhouder is een essentieel onderdeel van het uitrustingsstuk van een boot voor het correct en veilig monteren van een vlaggenstok, waardoor de boot vlaggen kan voeren voor identificatie, communicatie en decoratieve doeleinden.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »