Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Huiddoorvoer

  Op zoek naar een huiddoorvoer voor op de boot? Een huiddoorvoer voor op de boot staat ook wel bekend als een huidfitting of rompdoorvoer en is een onderdeel van een vaartuig dat wordt gebruikt om leidingen of kabels door de romp van het schip te leiden, Toon meer

  7 Producten
  Kunststof huiddoorvoer met RVS afwerkring
  €7,75
  Kunststof huiddoorvoer met haakse slangtule
  €5,95
  Kunststof huiddoorvoer met recht slangtule
  €3,95
  RVS huiddoorvoer met 90 graden slangtule
  €48,50
  Doorvoer flush

  Doorvoer flush

  Vlakke doorvoer gemaakt van vezel verstrekt acet...
  €25,40

  Huiddoorvoer voor de boot kopen? 

  Een huiddoorvoer op een boot is een fitting die wordt gebruikt om leidingen, kabels of slangen door de romp van de boot te laten lopen terwijl het waterdichte integriteit behouden blijft. Huiddoorvoeren zijn essentieel voor verschillende systemen aan boord, zoals het koelsysteem van de motor, het sanitair systeem, elektrische bekabeling, en meer.

  kenmerken en functies van huiddoorvoeren op boten:

  Materiaal: Huiddoorvoeren zijn meestal gemaakt van corrosiebestendige materialen zoals roestvrij staal, messing of kunststof. Het materiaal moet bestand zijn tegen de corrosieve werking van water en zout in een mariene omgeving om duurzaamheid te garanderen.

  Afdichting: Huiddoorvoeren zijn ontworpen om een waterdichte afdichting te bieden tussen de romp van de boot en de leidingen, kabels of slangen die erdoorheen lopen. Dit voorkomt dat water de boot binnendringt en helpt lekkage te voorkomen.

  Installatie: Huiddoorvoeren moeten zorgvuldig worden geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat ze waterdicht zijn en goed functioneren. Dit omvat het correct positioneren en bevestigen van de doorvoer, evenals het gebruik van geschikte afdichtingsmaterialen zoals polysulfidekit of butylrubber tape.

  Type doorvoer: Er zijn verschillende soorten huiddoorvoeren, afhankelijk van de toepassing en de diameter van de leidingen, kabels of slangen die erdoorheen moeten lopen. Enkele veel voorkomende types zijn schroefdraaddoorvoeren, doorvoeren met een slangtule en doorvoeren met een flens.

  Inspectie en onderhoud: Het is belangrijk om huiddoorvoeren regelmatig te inspecteren op tekenen van slijtage, beschadiging of corrosie. Indien nodig moeten ze worden gereinigd, gerepareerd of vervangen om de waterdichte integriteit van de boot te behouden.

  Waterdichte doorgangen bieden

  Huiddoorvoeren spelen een cruciale rol in de algehele veiligheid en prestaties van een boot door waterdichte doorgangen te bieden voor essentiële watersystemen aan boord. Het is belangrijk om hoogwaardige doorvoeren te kiezen en ze zorgvuldig te installeren en te onderhouden om lekkage en andere problemen te voorkomen.

  Een huiddoorvoer, ook wel bekend als een huidfitting of rompdoorvoer, is een onderdeel van een vaartuig dat wordt gebruikt om leidingen of kabels door de romp van het schip te leiden, terwijl het waterdicht blijft.

  Huiddoorvoeren worden meestal gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het doorvoeren van elektrische kabels, watertoevoerleidingen, brandstofleidingen, bilgepompen of sensorkabels. Ze bestaan meestal uit een fitting die door het gat in de romp van het schip wordt geplaatst, samen met afdichtingsmaterialen, zoals rubberen pakkingen of afdichtingsmiddelen, om een waterdichte aansluiting te waarborgen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »