Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Provincievlag

  Op zoek naar een provincievlag voor aan boord? Als je een provincievlag aan boord van je boot wilt voeren, kun je overwegen om de vlag van de provincie waar je boot geregistreerd is of waar de eigenaar van de boot vandaan komt, te gebruiken. Wij hebben va Toon meer

  13 Producten
  Groningse vlag

  Groningse vlag

  De Groningse vlag is verkrijgbaar in twee versch...
  €10,25
  Friese vlag

  Friese vlag

  De Friese vlag is verkrijgbaar in vijf verschill...
  €8,50
  Zeeuwse vlag

  Zeeuwse vlag

  De Zeeuwse vlag is verkrijgbaar in vijf verschil...
  €10,70
  Brabantse vlag

  Brabantse vlag

  De Brabantse vlag is verkrijgbaar in twee versch...
  €10,25
  Friese puntvlag

  Friese puntvlag

  De Friese puntvlag is verkrijgbaar in twee versc...
  €9,50
  Drentse vlag

  Drentse vlag

  De Drentse vlag is verkrijgbaar in twee verschil...
  €10,25
  Limburgse vlag

  Limburgse vlag

  De Limburgse vlag is verkrijgbaar in twee versch...
  €10,25
  Zuid-Hollandse vlag

  Zuid-Hollandse vlag

  De Zuid-Hollandse vlag is verkrijgbaar in twee v...
  €10,25
  Noord-Hollandse vlag

  Noord-Hollandse vlag

  De Noord-Hollandse vlag is verkrijgbaar in twee ...
  €10,25
  Flevoland vlag

  Flevoland vlag

  De Flevoland vlag is verkrijgbaar in twee versch...
  €10,25
  Utrechtse vlag

  Utrechtse vlag

  De Utrechtse vlag is verkrijgbaar in twee versch...
  €10,25
  Overijsselse vlag

  Overijsselse vlag

  De Overijsselse vlag is verkrijgbaar in twee ver...
  €10,25
  Gelderse vlag

  Gelderse vlag

  De Gelderse vlag is verkrijgbaar in twee verschi...
  €10,25

  Provincievlag voor aan boord kopen? 

  Als je een provincievlag aan boord van je boot wilt voeren, kun je overwegen om de bootvlaggen van de provincie waar je boot geregistreerd is of waar de eigenaar van de boot vandaan komt, te gebruiken. De provincievlaggen kun je gemakkelijk bevestigen aan boord middels onze vlaggenstok en vlaggenstokhouder

  provincievlaggen uit Nederland:

  Drenthe: De vlag van Drenthe bestaat uit een wit veld met daarop een groene vijfpuntige ster.

  Flevoland: De vlag van Flevoland bestaat uit drie horizontale banen van gelijke grootte, waarbij de bovenste baan blauw is, de middelste baan groen is en de onderste baan geel is.

  Friesland: De vlag van Friesland, ook bekend als de Friese vlag of de pompeblêden, bestaat uit zeven horizontale banen van gelijke grootte, waarbij vier banen blauw zijn en drie banen wit zijn.

  Gelderland: De vlag van Gelderland bestaat uit twee horizontale banen van gelijke grootte, waarbij de bovenste baan geel is en de onderste baan blauw is. In het midden van de vlag staat een gekroonde zwarte leeuw.

  Groningen: De vlag van Groningen bestaat uit vijf horizontale banen van gelijke grootte, waarbij de bovenste, middelste en onderste banen blauw zijn en de twee tussenliggende banen wit zijn.

  Limburg: De vlag van Limburg bestaat uit twee horizontale banen van gelijke grootte, waarbij de bovenste baan geel is en de onderste baan rood is. Boven de gele baan is een rode leeuw afgebeeld.

  Noord-Brabant: De vlag van Noord-Brabant bestaat uit twee horizontale banen van gelijke grootte, waarbij de bovenste baan rood is en de onderste baan wit is. In het midden van de vlag staat een zwarte hoorn.

  Noord-Holland: De vlag van Noord-Holland bestaat uit drie horizontale banen van gelijke grootte, waarbij de bovenste en onderste banen rood zijn en de middelste baan blauw is.

  Overijssel: De vlag van Overijssel bestaat uit twee horizontale banen van gelijke grootte, waarbij de bovenste baan blauw is en de onderste baan geel is. In het midden van de vlag staat een witte Scandinavische kruis.

  Utrecht: De vlag van Utrecht bestaat uit twee horizontale banen van gelijke grootte, waarbij de bovenste baan rood is en de onderste baan wit is. In het midden van de vlag staat een zwart kruis.

  Zeeland: De vlag van Zeeland bestaat uit een wit veld met daarop een zwarte leeuw met een blauwe tong en klauwen, met rondom een rode zoom.

  Zuid-Holland: De vlag van Zuid-Holland bestaat uit drie horizontale banen van gelijke grootte, waarbij de bovenste en onderste banen geel zijn en de middelste baan blauw is.

  Identiteit van de boot

  Dit zijn de vlaggen van alle provincies in Nederland. Je kunt de vlag van de provincie waar jouw boot geregistreerd is of waar de eigenaar van de boot vandaan komt, hijsen om je regionale identiteit te vertegenwoordigen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »