Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Brandstoftanks

  De brandstoftank van een buitenboordmotor is de container waarin de brandstof wordt bewaard voor gebruik door de motor. Toon meer

  4 Producten
  HULK brandstoftank buitenboordmotoren

  HULK brandstoftank buitenboordmotoren

  Buitenboordmotor brandstoftank HULK. De brandsto...
  €30,25
  Inbouw brandstoftanks

  Inbouw brandstoftanks

  Talamex inbouw brandstoftanks. Deze brandstof ta...
  €240,-
  Mobiele brandstoftank 59 Ltr

  Mobiele brandstoftank 59 Ltr

  Op zoek naar een mobiele brandstoftank met een i...
  €274,95

  De brandstoftank van een buitenboordmotor is de container waarin de brandstof wordt bewaard voor gebruik door de motor. Hier zijn enkele belangrijke aspecten met betrekking tot brandstoftanks voor buitenboordmotoren:

  1. Locatie: De brandstoftank van een buitenboordmotor bevindt zich meestal aan boord van de boot. Afhankelijk van het type boot en de motorconfiguratie kan de tank zich in verschillende posities bevinden, zoals in de spiegel van de boot (achtersteven) of in een speciaal compartiment.

  2. Capaciteit: Brandstoftanks voor buitenboordmotoren zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, variërend van enkele liters tot tientallen liters. De capaciteit van de tank wordt bepaald door de brandstofbehoefte van de motor en de vereisten van de boot. Het is belangrijk om een tank te kiezen met voldoende capaciteit om de gewenste vaartijd te bereiken zonder dat je zonder brandstof komt te zitten.

  3. Constructiemateriaal: Brandstoftanks voor buitenboordmotoren zijn meestal gemaakt van duurzaam kunststof (zoals HDPE) of metaal (zoals aluminium). Beide materialen zijn bestand tegen de eigenschappen van brandstoffen en bieden stevigheid en weerstand tegen corrosie.

  4. Ventilatie: Brandstoftanks voor buitenboordmotoren moeten worden voorzien van ventilatie om de luchtdruk binnenin de tank te regelen en de opbouw van dampen te voorkomen. Dit kan worden bereikt door middel van ventilatieopeningen of een ventilatiesysteem dat verbonden is met de buitenlucht.

  5. Brandstofaansluitingen: Brandstoftanks hebben meestal een of meer aansluitingen waarop een brandstofslang kan worden aangesloten om de brandstof naar de buitenboordmotor te leiden. Deze aansluitingen moeten stevig en lekvrij zijn om een veilige brandstofdoorvoer te garanderen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »