Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Reddingsboeien kopen?

  Op zoek naar een reddingsboei voor aan boord?Een reddingsboei, ook wel drijvende boei genoemd, is een essentieel reddingsmiddel aan boord van elk vaartuig. Het is ontworpen om drenkelingen te ondersteunen en markeren in geval van een man overboord situati Toon meer

  11 Producten
  Ronde reddingsboei SOLAS en CE gekeurd

  Ronde reddingsboei SOLAS en CE gekeurd

  Ronde reddingsboei SOLAS gekeurd diameter 73 cm....
  €44,95
  Life-Link reddingsboei noodset

  Life-Link reddingsboei noodset

  Deze reddingsboei noodset bestaat uit een hoes g...
  €129,95
  Reddingsboei rond met buiten diam. 57cm
  €28,50
  Hoefijzer reddingsboei

  Hoefijzer reddingsboei

  Reddingsboei van Lalizas in hoefijzervorm. Lever...
  €48,95
  Hoefijzer reddingsboei

  Hoefijzer reddingsboei

  Reddingsboei van Lalizas in hoefijzervorm. Lever...
  €42,50
  Life-Link hoefijzer reddingsboei noodset
  €169,95
  Reddingsboei rond PVC

  Reddingsboei rond PVC

  Ronde reddingsboei met een PVC bekleding, vervaa...
  €52,50
  Houder voor ronde reddingsboei en licht
  €20,95
  LED reddingsboeilicht Stella

  LED reddingsboeilicht Stella

  Zeer compact reddingsboeilicht met laag stroomve...
  €27,95
  Reddingsboei licht SOLAS / MED

  Reddingsboei licht SOLAS / MED

  Reddingsboei licht SOLAS / MED. Gekeurd en voldo...
  €37,95

  Reddingsboeien kopen?

  Een reddingsboei, ook wel drijvende boei genoemd, is een essentieel reddingsmiddel aan boord van elk vaartuig. Het is ontworpen om drenkelingen te ondersteunen en markeren in geval van een man overboord situatie. 

  Belangrijke kenmerken en overwegingen met betrekking tot reddingsboeien:

  Drijfvermogen: Een reddingsboei is ontworpen om drijfvermogen te bieden en het hoofd van de drenkeling boven water te houden, waardoor ze kunnen blijven ademen terwijl ze wachten op redding.

  Zichtbaarheid: Reddingsboeien zijn vaak felgekleurd, zoals oranje of geel, om ze gemakkelijk te kunnen zien, zelfs in ruwe omstandigheden of bij weinig licht. Ze zijn ook uitgerust met reflecterende strips voor extra zichtbaarheid 's nachts.

  Handgrepen: Reddingsboeien hebben meestal handgrepen aan de buitenkant om het gemakkelijker te maken om de boei naar een drenkeling te gooien en om hen te helpen vast te houden terwijl ze worden gered.

  Drijflijn: Veel reddingsboeien zijn uitgerust met een reddingslijn of drijflijn die aan de boei is bevestigd en die kan worden gebruikt om de boei naar een drenkeling te werpen en hen te helpen vast te houden terwijl ze worden gered.

  Montage: Reddingsboeien worden vaak gemonteerd op strategische locaties aan boord van een schip, zoals de reling of een reddingsvlot, zodat ze snel kunnen worden bereikt in geval van nood. Middels onze reddingsboeihouders zijn ze gemakkelijk op te bergen aan boord. 

  Onderhoud: Het is belangrijk om reddingsboeien regelmatig te inspecteren en te onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren en klaar zijn voor gebruik in geval van nood. Dit omvat het controleren van de integriteit van de boei, de drijflijn en andere componenten, evenals het reinigen van de boei om ophoping van vuil en corrosie te voorkomen.

  Belangrijk onderdeel van de veiligheid

  Het hebben van goed functionerende reddingsboeien aan boord van een schip is van vitaal belang voor de veiligheid van de bemanning en passagiers. Ze bieden een cruciale vorm van hulp en ondersteuning in geval van een noodsituatie op zee en kunnen helpen levens te redden.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »