Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Waterdichte dekstekkers & doorvoeren

  Op zoek naar dekstekkers voor aan boord? Dekstekkers, ook wel dekconnectoren genoemd, zijn elektrische aansluitingen op het dek van een boot die worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het aansluiten van elektronische apparaten, bootverlichti Toon meer

  6 Producten
  Zwanenhals kabeldoorvoer van RVS

  Zwanenhals kabeldoorvoer van RVS

  Zwanenhals kabeldoorvoer van RVS. Gemaakt van ro...
  25,50
  Waterdichte dek stopcontact 12Volt

  Waterdichte dek stopcontact 12Volt

  Waterdichte dekstopcontact 12Volt. Gemaakt van k...
  21,50
  Waterdichte kabeldoorvoer

  Waterdichte kabeldoorvoer

  Waterdichte kabeldoorvoer, vervaardigd van corro...
  17,50

  Dekstekkers voor aan boord kopen? 

  Dekstekkers, ook wel dekconnectoren genoemd, zijn elektrische aansluitingen op het dek van een boot die worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het aansluiten van elektronische apparaten, bootverlichting, stroombronnen, schakelaars en andere accessoires. Deze stekkers zijn speciaal ontworpen voor maritieme toepassingen en bieden een veilige en waterdichte verbinding om te voorkomen dat water of vocht de elektrische systemen van de boot binnendringt.

  kenmerken en toepassingen van dekstekkers op een boot:

  Waterdicht ontwerp: Dekstekkers zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en bieden een waterdichte afsluiting om te voorkomen dat water of vocht de elektrische verbindingen binnendringt. Dit zorgt voor veiligheid en betrouwbaarheid, zelfs in ruwe maritieme omstandigheden.

  Veelzijdigheid: Dekstekkers zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties en stijlen om aan verschillende behoeften te voldoen. Er zijn stekkers beschikbaar voor verschillende spanningen, stroomsterktes en aansluitingen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen aan boord.

  Eenvoudige installatie: Dekstekkers kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd op het dek van de boot met behulp van montagehardware, zoals schroeven of bouten. Ze kunnen worden gemonteerd op een vlak oppervlak of in een uitsparing, afhankelijk van de specifieke behoeften van de boot.

  Modulaire opbouw: Sommige dekstekkers hebben een modulaire opbouw, waardoor ze kunnen worden uitgebreid met extra aansluitingen en functies indien nodig. Dit biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om de elektrische systemen van de boot aan te passen aan veranderende behoeften.

  Veiligheid: Dekstekkers zijn voorzien van vergrendelingsmechanismen of afdichtingen om te voorkomen dat de stekkers per ongeluk worden losgekoppeld of dat water binnendringt. Dit zorgt voor een veilige en betrouwbare elektrische verbinding aan boord.

  Al met al zijn dekstekkers een belangrijk onderdeel van de elektrische uitrusting van een boot, waardoor veilige en betrouwbare elektrische verbindingen mogelijk zijn in maritieme omgevingen. Door te kiezen voor hoogwaardige dekstekkers en deze correct te installeren, kun je ervoor zorgen dat de elektrische systemen van je boot optimaal presteren en veilig blijven, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »