Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Borgpennen kopen?

  Op zoek naar een borgpen voor op de boot? Borgpennen zijn essentiële bevestigingsmiddelen voor verschillende toepassingen aan boord van een boot. Een borgpen, ook wel bekend als splitpen, is een metalen bevestigingsmiddel dat wordt gebruikt om twee compon Toon meer

  5 Producten
  Borstbout met kogelsnapper RVS

  Borstbout met kogelsnapper RVS

  RVS Borstbout met kogelsnapper. Borstbouten voor...
  €4,25
  Borgpen RVS

  Borgpen RVS

  Een borgpen wordt gebruikt om voorwerpen te borg...
  €3,50
  RVS Borgveer / Beta pin

  RVS Borgveer / Beta pin

  RVS Borgveer / Beta pin. Wordt per stuk geleverd...
  €0,75
  Quick release pin met 15 cm ketting

  Quick release pin met 15 cm ketting

  Quick release pin met 15 cm ketting en montage p...
  €7,25
  S haken van RVS

  S haken van RVS

  S haken van roestvrij staal AISI 304. Worden per...
  €2,25

  Borgpen kopen? 

  Borgpennen zijn essentiële bevestigingsmiddelen voor verschillende toepassingen aan boord van een boot. Een borgpen, ook wel bekend als splitpen, is een metalen bevestigingsmiddel dat wordt gebruikt om twee componenten aan elkaar te bevestigen en te vergrendelen. Het bestaat uit een metalen pen met een uitgezette uiteinden, die lijkt op een "T" of een gespleten vorm heeft, en wordt meestal gebruikt in combinatie met een moer of een ander type bevestigingselement.

  Het doel van een borgpen is om te voorkomen dat de bevestigde onderdelen loskomen of uit elkaar komen door trillingen, beweging of andere krachten die op het systeem kunnen worden uitgeoefend. De gespleten uiteinden van de pen worden door de gaten in de te bevestigen onderdelen gestoken, waarna ze uit elkaar worden gebogen om de pen op zijn plaats te vergrendelen.

  Overwegingen voor borgpennen aan boord:

  Materiaal: Kies borgpennen die gemaakt zijn van roestvrij staal of messing om corrosie te weerstaan ​​en bestand te zijn tegen de maritieme omgeving. Dit zelfde geld voor de andere RVS sluitingen.

  Type: Afhankelijk van de toepassing aan boord van de boot, kun je kiezen tussen verschillende typen borgpennen, zoals veerborgpennen, splitpennen, klaverpennen, of snelsluitende borgpennen. Zorg ervoor dat het gekozen type geschikt is voor de specifieke bevestigingsvereisten.

  Afmetingen: Meet de vereiste afmetingen van de borgpen nauwkeurig op, inclusief diameter en lengte, om ervoor te zorgen dat deze past bij de componenten waarmee deze wordt gebruikt.

  Veiligheid: Als de borgpen wordt gebruikt voor kritieke toepassingen zoals het bevestigen van zeilen, masten, of ankers, zorg er dan voor dat deze stevig vergrendeld is en niet gemakkelijk per ongeluk kan worden verwijderd.

  Betrouwbaarheid: Kies borgpennen van hoogwaardige kwaliteit die betrouwbaar zijn en lang meegaan, zelfs onder ruwe maritieme omstandigheden.

  Gemak van gebruik: Overweeg hoe gemakkelijk de borgpen te installeren en te verwijderen is, vooral als deze regelmatig moet worden aangepast of vervangen.

  Ga voor de juiste borgepen 

  Zorg ervoor dat u de juiste borgpennen kiest die geschikt zijn voor uw specifieke toepassingen aan boord van de boot, en die zorgen voor een veilige, betrouwbare en duurzame bevestiging van uitrusting en onderdelen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »