Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Dekvuldoppen

  Op zoek naar dekvuldoppen voor aan boord? bekijk ons geruime assortiment. Wij hebben voor elke toepassing een passende dekvuldop beschikbaar. Heb jij hier toch vragen over? Neem dan snel contact op met de klantenservice. Toon meer

  6 Producten
  Universele RVS dekvuldopsleutel

  Universele RVS dekvuldopsleutel

  Universele RVS dekvuldopsleutel. Dekvuldopsleute...
  €10,50
  RVS Dekvuldop

  RVS Dekvuldop

  RVS dekvuldop met kleur gecodeerd symbool en geg...
  €36,25
  € 12,50
  € 13,50
  Kunststof dekvuldop met deksel

  Kunststof dekvuldop met deksel

  Kunststof dekvuldop met deksel. Deze dek vuldop ...
  €13,50
  Universele RVS dekvuldopsleutel

  Universele RVS dekvuldopsleutel

  Universele RVS dekvuldopsleutel. Dekvuldopsleute...
  €5,25

  Dekvuldoppen kopen? 

  Dekvuldoppen, ook wel vuldoppen genoemd, zijn de componenten op het dek van een boot en behoren tot het dekbeslag van de boot. Hierdoor kunnen drinkwatertanks en tanks worden bijgevuld met brandstof, water, olie, of andere vloeistoffen. Deze doppen worden geïnstalleerd op het dek om gemakkelijke toegang te bieden tot de tankvulopeningen en zorgen ervoor dat de vloeistof veilig kan worden toegevoegd zonder dat er lekkage of morsen optreedt.

  veelvoorkomende soorten dekvuldoppen:

  Brandstofvuldoppen: Deze dekvuldoppen zijn ontworpen voor brandstoftanks en zijn meestal voorzien van een afsluitbaar mechanisme om te voorkomen dat brandstof per ongeluk lekt of morst. Ze kunnen worden vergrendeld met een sleutel of een draaiende dop.

  Watervuldoppen: Deze dekvuldoppen worden gebruikt voor watertanks aan boord van de boot. Ze zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de watertank voor het bijvullen van drinkwater of ander water dat aan boord wordt gebruikt.

  Olievuldoppen: Olievuldoppen worden gebruikt voor het bijvullen van olietanks, zoals motorolietanks of hydraulische olietanks. Ze zijn ontworpen om een goede afdichting te bieden om lekkage van olie te voorkomen.

  Dekvuldoppen met ventilatie: Sommige dekvuldoppen zijn voorzien van ventilatieopeningen om luchtstroom mogelijk te maken tijdens het bijvullen, wat kan helpen om een soepeler vulling te garanderen en vacuüm te voorkomen.

  Universele dekvuldoppen: Er zijn ook universele dekvuldoppen beschikbaar die kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten tanks, afhankelijk van de behoeften van de boot.

  Kies de goede dekvuldop

  Het is belangrijk om hoogwaardige en goed passende dekvuldoppen te kiezen die geschikt zijn voor de specifieke toepassing aan boord. Regelmatig onderhoud en inspectie van de dekvuldoppen zijn essentieel om ervoor te zorgen dat ze goed functioneren en een goede afdichting bieden om lekkage te voorkomen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »