Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Touwwerk kopen?

  Op zoek naar touwwerk voor aan boord? Touwwerk is een essentieel onderdeel van de uitrusting aan boord van een zeilboot en wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het bedienen van de zeilen, het vastmaken van de boot aan een steiger of het h Toon meer

  Soort

  9 Producten
  Vallijn met RVS snapsluiting - wit/rood
  99,50
  Vallijn met RVS valsluiting - wit/zwart
  99,50
  Vallijn met RVS valsluiting - wit/blauw
  56,50
  Clamcleat model CL204 - 3-6mm lijn

  Clamcleat model CL204 - 3-6mm lijn

  Clamcleat model CL204 voor 3-6mm lijn. Gemaakt v...
  4,10
  Clamcleat model CL222 - 3-6mm lijn

  Clamcleat model CL222 - 3-6mm lijn

  Clamcleat model CL222 voor 3-6mm lijn. Gemaakt v...
  8,60
  Fender klem - wit - zwart

  Fender klem - wit - zwart

  Clamcleat fenderklem. Met deze Clamcleat fender ...
  7,25
  Eikous RVS A4/AISI316 - 3 mm

  Eikous RVS A4/AISI316 - 3 mm

  RVS eikousen gemaakt van roestvast staal A4-AISI...
  1,75
  Touwkous - nylon kunststof

  Touwkous - nylon kunststof

  Witte touwkous gemaakt van polyamide. Leverbaar ...
  0,35
  RVS Touwkous - RVS A4-AISI316

  RVS Touwkous - RVS A4-AISI316

  Deze rvs touwkous is gemaakt van roestvast staal...
  0,30

  Al het touwwerk voor de zeilboot kopen? 

  Touwwerk is een essentieel onderdeel van de uitrusting aan boord van een zeilboot en wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het bedienen van de zeilen, het vastmaken van de boot aan een steiger of het hijsen van zwaarden. 

  Veelvoorkomende soorten touwwerk voor op een zeilboot:

  Vallijnen: Vallijnen zijn touwen die worden gebruikt om de zeilen omhoog te hijsen. Ze kunnen worden gebruikt voor het hijsen van het grootzeil, de fok, de genua en andere zeilen aan boord. Vallijnen zijn meestal gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen zoals polyester of Dyneema, en zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en lengtes, afhankelijk van de grootte van de zeilen en de belasting die ze moeten dragen.

  Touwklemmen:Touwklemmen, ook wel klemmen of stoppers genoemd, zijn hardware-onderdelen die worden gebruikt om touwen op hun plaats te houden en te voorkomen dat ze onbedoeld worden losgelaten. Ze worden vaak gebruikt voor het vastzetten van vallijnen, schootlijnen en andere touwen aan boord van een zeilboot. Touwklemmen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder klemmen met één of meerdere kaken, en kunnen worden gemonteerd op dekken, masten of andere delen van de boot.

  Touwkousen:Touwkousen, ook wel kousen of terminals genoemd, zijn metalen fittingen die worden gebruikt om het uiteinde van een touw te versterken en te beschermen tegen slijtage en rafelen. Ze worden vaak gebruikt op vallijnen, schootlijnen en andere touwen die onderhevig zijn aan zware belastingen en wrijving. Touwkousen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder roestvrij staal, messing en aluminium, en worden meestal geïnstalleerd door het uiteinde van het touw door de kous te steken en vervolgens te persen of te klemmen om het op zijn plaats te houden.

  Belangrijk onderdeel voor op een zeilboot

  Touwwerk is een belangrijk onderdeel van de dekuitrusting aan boord van een zeilboot en het is belangrijk om te investeren in hoogwaardige touwen en hardware om de veiligheid en prestaties van de boot te waarborgen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »