Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bilgepomp schakelpaneel

  Op zoek naar een schakelpaneel voor de bilgepomp? Een bilgepomp schakelaar wordt gebruikt om een bilgepomp aan en uit te schakelen. De schakelaar is meestal gemonteerd op een schakelpaneel. Kom je er toch niet uit? Of blijf je met vragen zitten? Neem dan Toon meer

  4 Producten
  Bilgepomp schakelpaneel

  Bilgepomp schakelpaneel

  Bilgepomp schakelpaneel inclusief alarm. Het sch...
  23,50
  Bilgepomp schakelaar 12-24V

  Bilgepomp schakelaar 12-24V

  Bilgepomp schakelaar 12-24V. Door de Lalizas bil...
  19,95
  Seaworld spatwaterdicht bilgepomp alarm
  19,95

  Bilgepomp schakelpaneel kopen? 

  Een bilgepomp schakelaar wordt gebruikt om een bilgepomp aan en uit te schakelen. De schakelaar is meestal gemonteerd op schakelpanelen. Er zijn verschillende soorten bilgepomp schakelaars beschikbaar, waaronder handmatige schakelaars, automatische vlotterschakelaars en elektronische schakelaars.

  Hier volgen enkele veelvoorkomende typen:

  Handmatige schakelaar: Dit is de meest eenvoudige vorm van een bilgepomp schakelaar. Met een handmatige schakelaar moet je de pomp handmatig aan- en uitzetten wanneer dat nodig is.

  Vlotterschakelaar: Een automatische vlotterschakelaar is voorzien van een drijvend mechanisme dat reageert op de waterhoogte in de bilge. Wanneer het waterpeil stijgt, stijgt de vlotter en activeert het de pomp. Zodra het waterpeil daalt, daalt ook de vlotter en schakelt de pomp uit.

  Drukschakelaar: Sommige bilgepompen kunnen worden bediend met behulp van een drukschakelaar. Deze schakelaar reageert op de drukverandering die wordt veroorzaakt door water in de bilge. Wanneer de druk een bepaald niveau bereikt, wordt de pomp geactiveerd en wanneer de druk daalt, schakelt de pomp uit.

  Elektronische schakelaar: Er zijn ook elektronische schakelaars beschikbaar die verschillende functionaliteiten bieden, zoals het detecteren van water in de bilge en het automatisch in- en uitschakelen van de pomp op basis van vooraf ingestelde parameters.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »