Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Uitlaatsysteem

  Op zoek naar alles voor jou uitlaatsysteem? Het uitlaatsysteem van een boot is verantwoordelijk voor het afvoeren van uitlaatgassen van de motor naar buiten de boot en voor het regelen van geluidsniveaus. Bekijk ons assortiment en bij vragen neem gerust c Toon meer

  5 Producten
  Waterlock en demper voor uitlaat

  Waterlock en demper voor uitlaat

  Deze waterlock wordt tussen de uitlaatslang gemo...
  €140,-
  Dorade box voor op motorinlaat

  Dorade box voor op motorinlaat

  RVS Dorade box voor op motorinlaat. Gemaakt van ...
  €34,50
  Silicone Tape

  Silicone Tape

  PSP Silicone Tape. Een van origine door het Amer...
  €24,50
  Spiegeldoorvoer voor uitlaat

  Spiegeldoorvoer voor uitlaat

  Rubberen spiegel doorvoer met roestvrijstalen be...
  €21,50
  Zwanenhals, sifon en demper voor uitlaat
  €150,-

  Alles voor een uitlaatsysteem kopen? 

  Het uitlaatsysteem van een boot is verantwoordelijk voor het afvoeren van uitlaatgassen van de motor naar buiten de boot en voor het regelen van geluidsniveaus en behoort tot de techniek en motor van de boot. 

  Essentiële componenten van een uitlaatsysteem voor een boot:

  Uitlaatpijp: Dit is het onderdeel dat de uitlaatgassen van de motor naar buiten de boot leidt. Het moet zorgvuldig worden geplaatst om te voorkomen dat uitlaatgassen de boot binnendringen en om te voorkomen dat water in het uitlaatsysteem terechtkomt.

  Uitlaatdemper: Een uitlaatdemper is ontworpen om het geluid van de uitlaatgassen te dempen en geluidsoverlast te verminderen. Het kan verschillende interne structuren hebben om geluid te absorberen en te dempen.

  Uitlaatflap: Een uitlaatflap kan worden gebruikt om te voorkomen dat water terug de uitlaatpijp in stroomt wanneer de boot stilstaat of achteruit vaart. Deze flap opent automatisch wanneer de motor draait en sluit wanneer de motor wordt uitgeschakeld.

  Uitlaatkoelingssysteem: Voor boten met motoren die water gebruiken om de uitlaatgassen te koelen, kan een uitlaatkoelingssysteem worden gebruikt om de temperatuur van de uitlaatgassen te verlagen voordat ze naar buiten worden geleid.

  Ventilatieschelp: Een ventilatieschelp wordt gebruikt om de uitlaatpijp af te dekken en te beschermen tegen water dat de boot kan binnendringen, vooral bij het achteruit varen of bij stilstand. Deze schelp opent automatisch wanneer de motor draait en sluit wanneer de motor wordt uitgeschakeld.

  Uitlaatslangen: Deze flexibele slangen worden gebruikt om de uitlaatgassen van de motor naar buiten de boot te leiden. Ze moeten hittebestendig, waterdicht en duurzaam zijn om de veiligheid en efficiëntie van het uitlaatsysteem te waarborgen.

  Regelmatig inspecteren en onderhouden

  Het is belangrijk om alle componenten van het uitlaatsysteem regelmatig te inspecteren en te onderhouden om ervoor te zorgen dat ze correct functioneren en om mogelijke lekkages, verstoppingen of andere problemen te voorkomen.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »