Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Zeilboot accessoires

  Op zoek naar alle accessoires voor de zeilboot? Zeilbootaccessoires zijn een breed scala aan uitrusting en hulpmiddelen die worden gebruikt om het comfort, de veiligheid, de prestaties en het plezier aan boord van een zeilboot te verbeteren. Heb jij toch Toon meer

  12 Producten
  Elastiek koord met nylon mantel (per meter)
  €0,75
  € 21,95
  € 17,95
  Kevlar zeilhandschoenen met halve vingers
  €17,95
  Zeilmes van RVS

  Zeilmes van RVS

  RVS zeilmes. Zeilmes voorzien van 2 messen, scha...
  €24,95
  Skippermate zeilmes

  Skippermate zeilmes

  Skippermate zeilmes is ingeklapt slechts 9,5 cm....
  €19,95
  Zeilbinder met haakje

  Zeilbinder met haakje

  Zeilbinder met haakje. Elastiek met een diameter...
  €0,75
  Elastiekhaakje voor 5-6mm elastiek

  Elastiekhaakje voor 5-6mm elastiek

  Elastiekhkaakje. Gemaakt van kunststof.Kleur zwa...
  €0,95
  Elastiek haken

  Elastiek haken

  Elastiek haken. Gemaakt van kunststof. Leverbaar...
  €0,50
  Zeilbinders met ballen

  Zeilbinders met ballen

  Zeilbinders met ballen. Elastiek met een diamete...
  €2,65
  Speed Clip voor zeilbinders

  Speed Clip voor zeilbinders

  Speed Clip voor zeilbinders. Deze klemmen zijn g...
  €0,50
  Pro-Race handschoenen met volledige vingers
  €22,95
  Zeilhandschoenen Amara leer met korte vingers
  €32,50

  Alle zeilboot accessoires kopen? 

  Zeilbootaccessoires zijn een breed scala aan uitrusting en hulpmiddelen die worden gebruikt om het comfort, de veiligheid, de prestaties en het plezier aan boord van een zeilboot te verbeteren. 

  Veelvoorkomende zeilbootaccessoires:

  Veiligheidsuitrusting: Dit omvat reddingsvesten, reddingsboeien, noodsignalen, EHBO-kits, reddingsvlotten en andere items die essentieel zijn voor de veiligheid van de bemanning aan boord.

  Navigatie- en elektronica-apparatuur: Dit omvat GPS-systemen, kaartplotters, marifoons, dieptemeters, windmeters, kompassen en andere navigatie- en communicatieapparatuur die nodig zijn om veilig te navigeren en te communiceren op zee.

  Tuigage en zeilaccessoires: Dit omvat lieren, blokken, vallen, schootlijnen, zeilbinders, reefsystemen en andere hulpmiddelen die worden gebruikt om de zeilen te bedienen, te trimmen en te beheren voor optimale prestaties.

  Ankeruitrusting: Dit omvat ankers, ankertouwen, kettingen, ankerlieren en andere accessoires die nodig zijn voor ankeren en verankeren tijdens het varen.

  Kajuit- en dekuitrusting: Dit omvat kussens, inspectieluiken, hatches, patrijspoorten, tafels, stoelen, opbergbakken, verlichting en andere accessoires die nodig zijn voor comfort en gemak aan boord.

  Tuigage en hardware: Dit omvat verstaging, stagen, lieren, masten, gieken, roerbeslag, kielbouten, dekbeslag en andere hardware die nodig is voor de constructie en werking van de zeilboot.

  Onderhouds- en reinigingsproducten: Dit omvat reinigingsmiddelen, poetsmiddelen, smeermiddelen, verf, kit, zeildoekreparatiekits en andere producten die nodig zijn voor het onderhoud en de verzorging van de zeilboot en haar uitrusting.

  Comfortuitrusting: Dit omvat zonnetenten, biminitops, kussens, dekmatrassen, kajuitverwarming, koelkasten, kooktoestellen en andere voorzieningen die het comfort aan boord verhogen tijdens lange vaartochten.

  Slechts enkele veelvoorkomende artikelen

  Deze accessoires zijn slechts enkele voorbeelden van de vele uitrustingsopties die beschikbaar zijn voor zeilers om hun zeilervaring te verbeteren en aan te passen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »