Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Restube safety

  Bij 123watersport.nl vind je een breed assortiment aan watersportartikelen, waaronder de innovatieve Restube producten. Restube is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van veiligheidsuitrustingen voor watersporters liefhebbers. Hun pr Toon meer

  6 Producten
  Restube - Beach - Zwart

  Restube - Beach - Zwart

  De Restube Beach is een geweldige keuze voor gez...
  €49,95
  Restube - Active - Zwart

  Restube - Active - Zwart

  De Restube Active is een geweldige keuze voor ge...
  €89,95
  Restube - Beach - limited - donker blauw
  €59,95
  Restube - Active - Icemint Blauw

  Restube - Active - Icemint Blauw

  De Restube Active is een geweldige keuze voor ge...
  €89,95

  Bij 123watersport.nl vind je een breed assortiment aan watersportartikelen, waaronder de innovatieve Restube producten. Restube is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van veiligheidsuitrustingen voor watersporters liefhebbers. Hun producten zijn ontworpen om zwemmers, snorkelaars, duikers, surfers en andere watersporters veilig te houden tijdens hun avonturen op het water. 

  Restube biedt verschillende producten aan, waaronder de Restube Beach en de Restube Extreem. De restube Beach is een lichtgewicht drijfboei die je kunt dragen als een riem om je middel. Wanneer je in een nood situatie beland, trek je aan het koord om de drijfboei te activeren en jezelf te redden. De Restube Extreem is ontworpen voor actievere watersporten zoals surfen en kitesurfen. Dit model heeft een grotere drijfboei welke op diepere wateren meer drijfvermogen biedt. 

  Alle Restube modellen zijn compact en gemakkelijk te dragen tijdens je watersportavonturen. Ze zijn ontworpen om veiligheid te bieden in gevaarlijke situaties. De Restube geeft jou hierbij een veilig en vertrouwd gevoel wat de watersportavondturen nog leuker maakt. Ook is de Restube niet alleen handig voor jouw eigen veiligheid maar met de Restube Lifeguard kun jij ook anderen helpen. Door de Restube Lifeguard te gooien naar iemand in nood, zal de drijfboei geactiveerd worden en kan zelfs jij iemand in nood redden. 

  Bij 123watersport vind je een groot assortiment aan Restube producten, geschikt voor verschillende watersport activiteiten. Met hun compacte en lichtgewicht ontwerp bieden ze comfort zijdens het dragen en daarbij toch een krachtig gevoel van veiligheid voor elke watersporter. Bestel nu bij 123watersport.nl en ga voortaan veilig het water op.

  In onderstaande video is te zien hoe de Restube producten werken. 
  Om snel bij een van de producten te komen klik hier onder op een van de 3 Restube producten: 
  - Restube Beach       50 KN
  - Restube Active       75 KN 
  - Restube Extreme    75 KN

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »