Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Touwklemmen kopen?

  Op zoek naar kwalitatieve touwklemmen? Touwklemmen, ook bekend als klemmen of stoppers, zijn hardware-onderdelen die worden gebruikt om touwen op hun plaats te houden en te voorkomen dat ze onbedoeld worden losgelaten. Ze zijn een essentieel onderdeel van Toon meer

  Soort

  3 Producten
  Clamcleat model CL222 - 3-6mm lijn

  Clamcleat model CL222 - 3-6mm lijn

  Clamcleat model CL222 voor 3-6mm lijn. Gemaakt v...
  €8,60
  Fender klem - wit - zwart

  Fender klem - wit - zwart

  Clamcleat fenderklem. Met deze Clamcleat fender ...
  €7,25
  Clamcleat model CL204 - 3-6mm lijn

  Clamcleat model CL204 - 3-6mm lijn

  Clamcleat model CL204 voor 3-6mm lijn. Gemaakt v...
  €4,10

  Touwklemmen kopen? 

  Touwklemmen, ook bekend als klemmen of stoppers, zijn hardware-onderdelen die worden gebruikt om touwen op hun plaats te houden en te voorkomen dat ze onbedoeld worden losgelaten. Ze zijn een essentieel onderdeel van de tuigage aan boord van een zeilboot en worden gebruikt voor het vastzetten van vallijnen, schootlijnen, neerhouderlijnen en ander touwwerk.

  Pas de touwklemmen aan op het gebruik

  Het kiezen van de juiste touwklemmen aan boord van een zeilboot is essentieel voor een veilige en effectieve zeilervaring. Het is belangrijk om touwklemmen te selecteren die geschikt zijn voor het type touw en de belastingen waaraan ze zullen worden blootgesteld, en om ze regelmatig te inspecteren en te onderhouden om ervoor te zorgen dat ze goed blijven functioneren.

  Het Clamcleat®-principe


  Een eenvoudige "V"-kamgleuf houdt het touw veilig vast. Er zijn geen bewegende delen die kunnen breken of vastlopen.

  Uitgebreid assortiment

  Een uitgebreid assortiment dat alle toepassingen dekt.
  De hoogwaardige nylonklemmen bieden een zeer goede prijs-prestatieverhouding voor processors en zeilers. Ze zijn ideaal voor toepassingen waarbij lasten of veel touwen samenkomen. Nylon klemmen zijn corrosiebestendig en gaan vele jaren mee op het water.

  Hard geanodiseerde klemmen

  De aluminium klemmen zijn eenvoudig geanodiseerd in zilver of hard geanodiseerd in mat antraciet verkrijgbaar en zijn extreem slijtvast. In de meeste gevallen is het “doorbranden” van het touw geen probleem. Extreme plus- en mintemperaturen hebben geen invloed op de vorm en functie van de klemmen. De hardgeanodiseerde klemmen hebben een hoogwaardige en aantrekkelijke uitstraling en zijn uiteraard ook bestand tegen zeewater.
  Door jarenlange ervaring is aluminium gebleken één van de beste materialen te zijn voor hoogwaardige klemmen, zonder versteviging of toevoeging van vezelmaterialen.

  Verzonken schroeven

  De meeste klemmen hebben gaten voor verzonken schroeven en bouten. Verzonken schroeven en bouten worden aanbevolen en moeten zeker worden gebruikt. Indien u klinknagels verwerkt met een elektrische klinknagelpers, zorg er dan voor dat de sterkte van de klinknagelpers niet te hoog staat ingesteld. De bevestigingsmiddelen moeten recht door de klem worden verzonken.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »