Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Startschakelaar

  Op zoek naar een contactslot voor de boot? Een contactslot voor een boot is een essentieel onderdeel van het elektrische systeem van de boot dat wordt gebruikt om de elektrische stroom naar verschillende componenten van de boot te regelen, inclusief de mo Toon meer

  4 Producten
  Contactslot 4 posities voor dieselmotoren
  €24,95
  Contactslot 4 posities voor dieselmotoren
  €37,50
  Contactslot 3 posities met waterdichte kap
  €37,95

  Contactslot voor de boot kopen? 

  Een contactslot voor een boot is een essentieel onderdeel van het elektrische systeem van de boot dat wordt gebruikt om de elektrische stroom naar verschillende componenten van de boot te regelen, inclusief de motor, bootverlichting en bootaccessoires

  kenmerken en functies van een contactslot voor boten:

  Startfunctie: Het belangrijkste doel van een contactslot is om de motor van de boot te starten en te stoppen. Door de sleutel in het contactslot te draaien, wordt de elektrische stroom naar de startmotor van de motor gestuurd, waardoor deze wordt geactiveerd en de motor wordt gestart. Door de sleutel terug te draaien naar de "uit" positie, wordt de motor gestopt en wordt de elektrische stroom afgesloten.

  Veiligheidsfunctie: Veel contactsloten voor boten zijn voorzien van een ingebouwde beveiligingsfunctie, zoals een startonderbreker of een vergrendelingsmechanisme, om ongeautoriseerd gebruik van de boot te voorkomen en diefstal te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de motor niet kan worden gestart zonder een specifieke sleutel of dat een code moet worden ingevoerd voordat de motor kan worden gestart.

  Waterdichtheid: Aangezien boten worden blootgesteld aan water en vocht, is het belangrijk dat contactsloten voor boten waterdicht en bestand zijn tegen de maritieme omgeving. Waterdichte contactsloten zorgen voor veilige en betrouwbare werking, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

  Installatiegemak: Contactsloten voor boten zijn over het algemeen eenvoudig te installeren, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze correct zijn bedraad en gemonteerd om een veilige en betrouwbare werking te garanderen. Zorg ervoor dat je de benodigde apparatuur en kennis hebt om het contactslot correct te installeren.

  Cruciaal voor elektrisch startsysteem

  Kortom, een contactslot voor boten is een cruciaal onderdeel van het elektrische systeem van de boot, waarmee je de motor kunt starten en stoppen en die zorgt voor veiligheid en beveiliging aan boord. Zorg ervoor dat je een hoogwaardig en waterdicht contactslot kiest dat voldoet aan je behoeften en de specifieke vereisten van je boot.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »