Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Stootrand voor uw boot

  Op zoek naar stootranden voor uw boot? Dan bent u bij 123Watersport aan het juiste adres. Bij ons in het assortiment heeft u de keuze uit diverse soorten stootranden. Bij twijfel kunt u een proefstuk bestellen zodat u zeker weet dat u de juiste stootrand Toon meer

  Uitvoering

  21 Producten
  PVC Stootrand boot, type 6 (per meter)

  PVC Stootrand boot, type 6 (per meter)

  PVC Stootrand boot, type 6. Deze PVC stootrand i...
  26,50
  PVC Stootrand boot, type 180 (Per meter)
  14,25
  PVC Stootrand boot, type 40 (Per meter)
  11,55
  PVC Stootrand boot, type U 204 (Per meter)
  26,75
  PVC Stootrand boot, type 4-2 (Per meter)
  17,50
  PVC Stootrand boot, type 370 (Per meter)
  24,25
  Stootrand boot click 38

  Stootrand boot click 38

  Click is het nieuwste bootfendersysteem van Wilk...
  17,25
  PVC Stootrand boot D 50 (Per meter)

  PVC Stootrand boot D 50 (Per meter)

  PVC Stootrand boot, type D 50. Deze PVC stootran...
  15,50
  PVC Stootrand boot, type U 205 (Per meter)
  20,75
  PVC Stootrand boot, type 2489 (Per meter)
  23,25
  PVC Stootrand boot D 51 (Per meter)

  PVC Stootrand boot D 51 (Per meter)

  PVC Stootrand boot, type D 51. Deze PVC stootran...
  8,10
  PVC stootrand boot bump 65

  PVC stootrand boot bump 65

  De BUMP! Dit profiel is ontwikkeld voor snelle e...
  29,75
  PVC Stootrand boot 15mm rand (Per meter)
  21,50
  PVC stootrand boot bump 53

  PVC stootrand boot bump 53

  De BUMP! Dit profiel is ontwikkeld voor snelle e...
  29,95
  Stootrand boot click 80

  Stootrand boot click 80

  Click is het nieuwste bootfendersysteem van Wilk...
  70,75
  PVC Stootrand boot 9mm rand (Per meter)
  18,25
  Stootrand boot click 50

  Stootrand boot click 50

  Click is het nieuwste bootfendersysteem van Wilk...
  22,95
  PVC Strip 19 x 3 mm (3 meter)

  PVC Strip 19 x 3 mm (3 meter)

  PVC Strip 19 x 3 mm voor stootrand PVC D 50
  17,50
  PVC Plugging 8 mm

  PVC Plugging 8 mm

  PVC plugging voor het afdichten van (boor) gaten...
  5,75

  Stootrand kopen? 

  Als bootbezitter weet je hoe belangrijk het is om je vaartuig goed te onderhouden en te beschermen tegen schade. Een van de beste manieren om schade aan je boot te voorkomen, is door het installeren van stootranden en stootlijsten.

  Stootranden zijn rubberen strips die langs de randen van de boot worden bevestigd om te voorkomen dat deze beschadigd raken bij het aanleggen of bij contact met andere objecten. Stootranden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, diktes en kleuren, waardoor je de perfecte pasvorm voor je boot kunt vinden.

  Stootranden voor uw boot bieden bescherming tegen alle soorten schade. Onze PVC stootrand is een stootrand van hoge kwaliteit voor optimale bescherming. Bestel uw stootrand gemakkelijk & veilig online. Wij leveren top kwaliteit stootranden en profielen voor stootbescherming van uw boot. Voor de bescherming van uw jacht, boot en steiger vindt u bij ons het grootste aanbod. 

  Naast het beschermen van je boot, kunnen stootranden en stootlijsten ook esthetische voordelen bieden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je de uitstraling van je boot kunt verbeteren.

  Naast een breed aanbod PVC profielen, omvat ons programma ook aluminium profielen en rvs halfrond
  stootlijsten. PVC profielen zijn UV bestendig, 100% recyclebaar en geven niet af. Onze profielen worden gebruikt door vele jachtbouwers van over de gehele wereld.

  Verschillende typen stootranden

  Er zijn verschillende typen stootranden voor boten die zijn ontworpen om de romp en andere delen van de boot te beschermen tegen schade tijdens het aanmeren of tijdens andere manoeuvres. Hier zijn enkele veelvoorkomende typen stootranden:

  Rubberen stootranden:

  Deze zijn vaak gemaakt van zacht rubber en worden aan de zijkanten van de boot bevestigd. Ze zijn effectief bij het absorberen van schokken en beschermen de romp tegen stoten.

  PVC-stootranden:

  Gemaakt van duurzaam PVC-materiaal, bieden deze stootranden bescherming tegen schuren en stoten. Ze zijn vaak UV-bestendig en kunnen goed bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

  Stootkussens:

  Deze zijn ontworpen als opblaasbare kussens die aan de zijkanten van de boot kunnen worden bevestigd. Ze bieden goede bescherming tegen stoten en zijn gemakkelijk op te bergen wanneer ze niet worden gebruikt.

  Schroef-stootranden:

  Dit zijn stootranden die direct op de romp van de boot worden geschroefd. Ze zijn stevig en bieden een permanente vorm van bescherming.

  Keerrollen:

  Deze stootranden, vaak geïnstalleerd aan de achterzijde van de boot, zijn ontworpen om schade te voorkomen bij het aanleggen aan een steiger of dock.

  Boegrollen:

  Vergelijkbaar met keerrollen, beschermen boegrollen de boeg van de boot tegen schuren en stoten tijdens het afmeren.

  Bij het kiezen van een stootrand is het belangrijk om rekening te houden met het type boot, de specifieke behoeften en het soort wateromgeving waarin de boot wordt gebruikt. Elk type stootrand heeft zijn eigen voor- en nadelen, en de keuze hangt af van factoren zoals de bootgrootte, het vaargebied en het gewenste niveau van bescherming.

  Verschillende profielen

  Naast de verschillende materialen waaruit stootranden kunnen bestaan, kunnen ze ook verschillende profielen hebben om aan specifieke behoeften en toepassingen te voldoen. Hier zijn enkele veelvoorkomende profielen van stootranden voor boten:

  C-vormige stootranden:

  Deze hebben een profiel in de vorm van de letter "C" en worden vaak gebruikt aan de zijkanten van de boot. Ze bieden bescherming tegen stoten en schuren.

  D profielen stootranden:

  Deze stootranden hebben een profiel in de vorm van de letter "D" en kunnen worden gebruikt aan de bovenrand van een steiger of langs de romp van de boot. Ze bieden bescherming aan zowel de boven- als de zijkanten.

  Plat profiel:

  Sommige stootranden hebben een vrij plat profiel en worden vaak gebruikt op plaatsen waar minimale uitstekende bescherming gewenst is, zoals op de boeg of de achtersteven.

  Keerprofielen:

  Deze hebben vaak een schuine of afgeronde vorm om de boot soepel te laten keren bij het aanmeren.

  Dubbele stootranden:

  Sommige stootranden hebben twee afzonderlijke delen, waarbij het ene deel de bovenkant van de romp beschermt en het andere deel de zijkant. Dit biedt extra bescherming op verschillende niveaus.

  Modulaire stootranden:

  Deze bestaan uit afzonderlijke modules die aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke lengte die nodig is voor de boot.

  Bij het kiezen van het juiste profiel is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke eisen van de boot en de omstandigheden waarmee deze te maken krijgt. Het profiel kan invloed hebben op de manier waarop de stootrand presteert bij verschillende soorten aanmeringen en kan ook bepalen hoe effectief de bescherming tegen schade is.

  NIEUW: CLICK FENDERING SYSTEEM

  Click is het nieuwste bootfendersysteem van Wilks en is ontworpen om een snelle en eenvoudige installatie mogelijk te maken zonder afbreuk te doen aan de slagvastheid. Het kliksysteem bestaat uit een stijve PVC-rail en een flexibele, UV-gestabiliseerde PVC-body voor een snel te monteren fendersysteem met verborgen bevestigingen.

  Uitstraling boot 

  Kortom, stootranden en stootlijsten zijn essentiële accessoires voor elke bootbezitter die zijn of haar vaartuig wil beschermen tegen schade. Het installeren van deze producten biedt niet alleen bescherming, maar kan ook de uitstraling van je boot verbeteren. Zoek online naar hoogwaardige stootranden en stootlijsten om ervoor te zorgen dat je boot optimaal beschermd is.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »