Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Watersystemen

  Op zoek naar artikelen voor de watersystemen aan boord? Bekijk dan snel het ruime assortiment van 123Watersport. Wij bieden alle elementen aan om te kunnen slagen en een juist watersysteem op te kunnen tuigen. Heb jij toch nog vragen? Neem dan gerust cont Toon meer

  4 Producten
  Universele inline filter

  Universele inline filter

  Filter om uw bilgepomp te beschermen tegen vuil....
  €11,95
  Funnel trechter met filter

  Funnel trechter met filter

  Funnel trechter met filter voor benzine en diese...
  €8,95
  Kunststof koelwaterfilter

  Kunststof koelwaterfilter

  Kunststof wierpot met verticale slang aansluitin...
  €43,50
  Kunststof koelwaterfilter

  Kunststof koelwaterfilter

  Kunststof koelwaterfilter met horizontale slang ...
  €97,20

  Artikelen voor watersystemen aan boord kopen? 

  Watersystemen aan boord van een boot zijn essentieel voor het leveren van drinkwater en het uitvoeren van diverse taken zoals douchen, afwassen en schoonmaken. Hier zijn enkele belangrijke componenten en aspecten van watersystemen aan boord.

  Verschillende aspecten: 

  Watertanks en drinkwatertanks: Boten zijn meestal uitgerust met watertanks om schoon drinkwater op te slaan. Deze tanks kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt, zoals kunststof, roestvrij staal of aluminium, en worden meestal op strategische locaties aan boord geplaatst om het gewicht gelijkmatig te verdelen.

  Waterpompen: Waterpompen zijn verantwoordelijk voor het verplaatsen van water van de watertank naar verschillende uitgangen aan boord, zoals kranen, douches en toiletten. Ze kunnen worden aangedreven door elektriciteit of handmatig worden bediend, afhankelijk van het type boot en de voorkeur van de eigenaar.

  Drukregelaars en filters: Om een constante waterdruk te handhaven en onzuiverheden uit het water te verwijderen, worden vaak drukregelaars en waterfilters geïnstalleerd in het watersysteem aan boord.

  Warmwatersystemen: Voor boten met douches en warmwaterkranen zijn warmwatersystemen nodig, zoals boilers of doorstroomverwarmers, die het water verwarmen voordat het wordt afgegeven.

  Afvoersystemen: Afvoersystemen zijn nodig om afvalwater veilig af te voeren. Dit omvat afvoersystemen voor douches, wastafels en toiletten, evenals vuilwatertanks voor het opvangen en opslaan van afvalwater.

  Drinkwaterzuiveringssystemen: Voor langere reizen op zee kan het nuttig zijn om drinkwaterzuiveringssystemen aan boord te hebben, zoals omgekeerde osmosefilters, om drinkwater uit zoutwaterbronnen te produceren.

  Inspectie en onderhoud: Het is belangrijk om regelmatig inspecties uit te voeren en onderhoud uit te voeren aan het watersysteem aan boord om ervoor te zorgen dat alles goed functioneert en dat de waterkwaliteit hoog blijft.

  Juiste installatie

  Het watersysteem aan boord van een boot is van vitaal belang voor het comfort en de veiligheid van de bemanning, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het goed wordt ontworpen, geïnstalleerd en onderhouden.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »