Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Peddels en roeiriemen

  Op zoek naar peddels voor aan boord? Peddels zijn essentiële uitrusting voor boten, vooral voor kleine vaartuigen zoals kano's, kajaks, roeiboten en sommige opblaasbare boten. Ze worden gebruikt om de boot voort te stuwen door het water en worden bediend Toon meer

  4 Producten
  Palm Grip aluminium steekpeddel

  Palm Grip aluminium steekpeddel

  Aluminium peddel geschikt voor kano's en roeibot...
  €12,50
  € 19,75
  € 15,50
  Telescopische steekpeddel zwart

  Telescopische steekpeddel zwart

  Deze telescopische steekpeddel is gemaakt van al...
  €15,50
  € 19,75
  € 13,75
  Telescopische steekpeddel oranje

  Telescopische steekpeddel oranje

  Deze telescopische steekpeddel is gemaakt van al...
  €13,75
  Telescopische steekpeddel zwart

  Telescopische steekpeddel zwart

  Om jezelf in het water te kunnen verplaatsen zon...
  €18,95

  Peddels kopen? 

  Peddels zijn essentiële uitrusting voor boten, vooral voor kleine vaartuigen zoals kano's, kajaks, roeiboten en sommige opblaasbare boten. Ze worden gebruikt om de boot voort te stuwen door het water en worden bediend door één of meerdere personen, afhankelijk van het type boot. De peddels worden middels een roeidol aan de boot bevestigd. 

  Verschillende soorten peddels:

  Kajakpeddels: Deze peddels zijn ontworpen met bladen aan beide uiteinden, zodat de kajakker efficiënt kan peddelen in beide richtingen. Ze zijn meestal langer dan andere peddels vanwege de breedte van een kajak.

  Kano-peddels: Deze hebben meestal een enkel blad aan elk uiteinde en worden gebruikt in een techniek waarbij de peddelaar afwisselend aan elke kant van de kano peddelt.

  Roeiriemen: Roeiriemen worden gebruikt in roeiboten en hebben een enkel blad dat loodrecht op de as van de steel staat. Roeiriemen worden gebruikt met roeiriemen om de boot voort te stuwen.

  Peddels voor rubberboten: Deze peddels zijn vaak demonteerbaar en bestaan uit twee of vier delen voor gemakkelijke opslag. Ze kunnen worden gebruikt met opblaasbare boten zoals rubberboten en opblaasbare kajaks.

  Verschillende materialen

  Peddels zijn meestal gemaakt van materialen zoals hout, aluminium, kunststof of koolstofvezel, afhankelijk van het gewicht, de duurzaamheid en het prijsniveau dat de gebruiker verkiest. De keuze van de juiste peddels hangt af van het type open boten, de voorkeuren van de gebruiker en de specifieke vereisten van de vaaromstandigheden.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »