Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Adapters

  Op zoek naar adapters voor buitenboordmotoren? Wij bieden adapters aan voor alle type buitenboordmotoren. Adapters voor buitenboordmotoren zijn accessoires die worden gebruikt om verschillende soorten apparatuur aan te sluiten op de buitenboordmotor. Heb Toon meer

  21 Producten
  Adapter met afdekkap (hub) X63

  Adapter met afdekkap (hub) X63

  Adapter met afdekkap (hub) moet altijd bijbestel...
  27,50
  Adapter (C) voor Suzuki bb-motor

  Adapter (C) voor Suzuki bb-motor

  Adapter voor Suzuki buitenboordmotor. Gemaakt va...
  17,50
  Adapter (A) voor OMC, Johnson en Evinrude
  10,90
  Adapter (A) voor Tohatsu

  Adapter (A) voor Tohatsu

  Adapter voor Tohatsu. Mannelijke adapter voor mo...
  9,95
  Tankadapter (F) voor Yamaha-Mariner

  Tankadapter (F) voor Yamaha-Mariner

  Tankadapter voor Yamaha-Mariner. Gemaakt van mes...
  11,95
  Adapter (A) voor Tohatsu

  Adapter (A) voor Tohatsu

  Adapter voor Tohatsu. Mannelijke adapter voor mo...
  9,50
  Adapter (B) voor Tohatsu bb-motoren

  Adapter (B) voor Tohatsu bb-motoren

  Adapter voor Tohatsu buitenboordmotor. Gemaakt v...
  20,95
  Adapter (B) voor Suzuki buitenboordmotor
  17,80

  Adapters voor buitenboordmotoren kopen? 

  Adapters voor buitenboordmotoren zijn accessoires die worden gebruikt om verschillende soorten apparatuur aan te sluiten op de buitenboordmotor. Deze adapters kunnen worden gebruikt om verbinding te maken met brandstoftanks, oliemeetapparatuur, watersystemen voor het doorspoelen van de motor, en andere buitenboordmotor accessoires die nodig zijn voor het onderhoud en de werking van de buitenboordmotor.

  Adapters voor buitenboordmotoren:

  Brandstofadapters: Deze worden gebruikt om een externe brandstoftank aan te sluiten op de buitenboordmotor. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, afhankelijk van het type brandstoftank en de aansluiting op de motor.

  Olieadapters: Deze worden gebruikt om oliemeetapparatuur aan te sluiten op de buitenboordmotor voor het meten en bijvullen van motorolie. Ze zorgen voor een veilige en nauwkeurige verbinding tussen de meetapparatuur en de motor.

  Doorspoeladapters: Deze worden gebruikt om een waterslang aan te sluiten op de buitenboordmotor voor het doorspoelen van de motor met schoon water na gebruik in zout water. Ze helpen bij het verwijderen van zout, vuil en afzettingen om de levensduur van de motor te verlengen.

  Accessoireadapters: Deze kunnen worden gebruikt om verschillende accessoires aan te sluiten op de buitenboordmotor, zoals GPS-systemen, dieptemeters, of andere elektronische apparatuur.

  Kies de juiste adapter voor jou buitenboordmotor

  Het is belangrijk om de juiste adapter te kiezen die compatibel is met zowel de buitenboordmotor als het specifieke accessoire waarmee u verbinding wilt maken.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »