Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kajuit en Kombuis

  Kajuit en Kombuis

  Artikelen voor in de kajuit & kombuis

  Jou boot is jou thuis op het water, en de kajuit en kombuis vormen hiervan het hart. Om hier optimaal van te genieten, zoek je een inrichting die jou niet alleen thuis laat voelen, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van het varen én de beschikbare ruimte optimaal benut. In ons ruime assortiment vind alle bootaccessoires, artikelen en onderdelen voor de praktische inrichting, functionele uitrusting én gezellige aankleding van kajuit en kombuis!

  Bootinrichting: alles voor kajuit en kombuis

  De inrichting van een boot is in de eerste plaats praktisch, zodat alle ruimte optimaal wordt benut en de inrichting ook tijdens het varen veilig overeind blijft. Daarnaast kun je met de inrichting natuurlijk voor extra gezelligheid en comfort zorgen! Onze selectie van bootinrichtingsartikelen omvat dan ook een scala aan producten die de verschillende functies verenigen: van nautisch bed- en keukentextiel tot opklapbare bootstoelen die de beschikbare ruimte maximaliseren. Hiermee creëer je een comfortabele persoonlijke ruimte die bovendien erg praktisch is!

  Hang en sluitwerk voor uw boot

  Aan boord wil je zorgen voor extra veiligheid - ook wanneer het er ruiger aan toe gaat op het water. Goed hang- en sluitwerk zorgt ervoor dat deuren en dekluiken ten allen tijde gesloten blijven, ook tijdens onverwachte bewegingen van de boot. Daarom is al ons hang- en sluitwerk, van deursloten tot schuifsluiting, bestand tegen de uitdagingen van maritiem gebruik. Ook voor opbergkisten aan boord vindt je bij ons duurzame vergrendeling, zoals bakskistsloten en overvalscharnieren. Met betrouwbaar hang- en sluitwerk voor de boot kun je met een gerust hart genieten van het varen - hoe tuig het er ook aan toe gaat.

  Bootsanitair

  Hoe klein het toilet of de douche ook is, bootsanitair maakt lange vaartochten mogelijk en draagt enorm bij aan het comfort en gemak aan boord. In ons assortiment bootsanitair vindt u hoogwaardige artikelen speciaal ontworpen voor maritiem gebruik om de douche en het toilet te installeren en goed te laten functioneren. 

  Watersystemen voor uw boot

  Dankzij het schoonwatersysteem aan boord komt er water uit de kraan om mee te koken, koffie te zetten en te douchen. En dat is echt geen overbodige luxe! Het watersysteem voor schoon water, bestaande uit onder andere een drinkwaterpomp, drinkwatertanks, drinkwaterslang en drinkwaterfilter, moet daarom betrouwbaar werken, zodat er altijd schoon water uit de kraan komt. Bij ons vindt je verschillende producten die zorgen voor een constante en veilige watertoevoer aan boord. Zo kun je altijd met een gerust hart de kraan opendraaien! 

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »