Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Sikaflex lijmen & kitten

  Sika is de wereldleider op het gebied van de ontwikkeling, productie en levering van een uitstekend servicepakket van elastische (structurele) afdichtkitten, lijmen en akoestische vloersystemen voor de jacht- en scheepsbouw. Wij zijn de erkende experts to Toon meer

  2 Producten
  Afdichtingskit 291i

  Afdichtingskit 291i

  Voor afdichten rond en onder het dekbeslag zoals...
  €18,50
  Constructielijm 292i

  Constructielijm 292i

  Voor het afdichten van kiel/rompverbindingen. He...
  €32,50

  Sikaflex Lijmen & kitten

  Sika is de wereldleider op het gebied van de ontwikkeling, productie en levering van een uitstekend servicepakket van elastische (structurele) afdichtkitten, lijmen en akoestische vloersystemen voor de jacht- en scheepsbouw. Wij zijn de erkende experts tot wie scheepseigenaren en scheepswerven zich het eerst wenden wanneer ze een hoge sterkte, maar toch flexibele lijm nodig hebben voor nieuwbouw of reparatiewerkzaamheden.

  Sikaflex: Degelijke oplossingen houden u op koers naar succes

  Elasticiteit en stijfheid zijn sleutelwoorden bij de bouw en reparatie van boten en schepen die constant worden blootgesteld aan de trillingen die veroorzaakt worden door onder andere wind en golven. De elastische lijm- en afdichtsystemen die Sika speciaal voor de jacht- en scheepsbouw heeft ontwikkeld, presteren uitstekend op de benodigde plaatsen. De uitgebreide productlijn beschikt over alles wat te maken heeft met egaliseren van dekken, lijmen van dekdelen, inrubberen van teakdeknaden, afdichten en verlijmen. Er is bovendien een volledig assortiment aan systemen voor dekbekleding, geluidreductie, trillingsdemping en brandvertraging. Deze systemen voldoen aan nieuwe standaarden met elementen als laag gewicht, hoge geluidreductie en thermische isolatie. Sika's systemen zijn ideaal voor gebruik in alle soorten boten en schepen, van kleine boten tot luxueuze zeiljachten, van motorboten tot cruiseschepen en van tankers tot snelle veerboten.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »