Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hand & automatische bilgepompen

  Op zoek naar een bilgepomp voor aan boord? Hand en automatische bilgepompen online bestellen. Met een bilgepomp pomp je het water uit het laagste gedeelte van de boot (de bilge). Wil je toch nog even wat weten voordat je besteld? Neem gerust even contact Toon meer

  5 Producten
  Bilgepomp 12V

  Bilgepomp 12V

  12 volt bilgepomp. De Sea Flo bilgepompen zijn g...
  €21,50
  Automatische bilgepomp 12 Volt

  Automatische bilgepomp 12 Volt

  Automatische bilge pomp 12V. De bilgepomp is uit...
  €34,95
  Hand bilgepomp

  Hand bilgepomp

  Hand bilgepomp. Perfect voor gebruik op plekken ...
  €45,95
  Vlotterschakelaar 12-24V

  Vlotterschakelaar 12-24V

  Vlotterschakelaar 12-24V. Deze vlotterschakelaar...
  €16,50
  Universele inline filter

  Universele inline filter

  Filter om uw bilgepomp te beschermen tegen vuil....
  €11,95

  Bilgepomp kopen? 

  Elke boot heeft of krijgt last van water in de bilge, dit water moet je afvoeren want als er veel water in de bilge staat kan dit je boot destabiliseren, je boot beschadigen en het kost je extra brandstof. Als je helemaal niks aan het water in je bilge doet dan kan dit op den duur in het ergste geval ervoor zorgen dat je boot zinkt.

  Voor het afvoeren van bilgewater zijn bilgepompen ontworpen. Dankzij een bilgepomp, ook wel lenspomp genoemd, pomp je lek, regen, en buiswater gemakkelijk af via een huiddoorvoer naar buiten de boot. 

  Electrische of handmatige bilgepomp

  Je kan kiezen voor een elektrische of handmatige bilgepomp. Een handmatige bilgepomp moet je zelf inschakelen door middel van een schakelaar of bilgepomp schakelpaneel, dus je moet zelf in de gaten houden of er water in de bilge staat. Als je dit niet zelf in de gaten wilt houden is het gebruik van een electrische bilgepomp wenselijker, een elektrische bilgepomp heeft een ingebouwde vlotterschakelaar en slaat vanzelf aan zodra de vlotter omhoog komt door het bilgewater. En zodra het water weer gezakt is slaat de bilgepomp ook weer automatisch af.

  Plaatsen in de bilge van de boot

  Een bilgepomp moet je altijd in het laagste gedeelte van je boot plaatsen en zorg altijd voor voldoende capaciteit. De capaciteit van een bilepomp wordt altijd aangegeven in onze webwinkel. 

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »