Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Filters

  Filters voor aan boord kopen? wij bieden een ruim assortiment waterfilters aan, zodat er bij elk watersysteem een bijpassend waterfilter gekozen kan worden. Heb je toch nog vragen? Neem dan snel even contact op zodat wij met een passend antwoord kunnen ko Toon meer

  4 Producten
  Universele inline filter

  Universele inline filter

  Filter om uw bilgepomp te beschermen tegen vuil....
  €11,95
  Funnel trechter met filter

  Funnel trechter met filter

  Funnel trechter met filter voor benzine en diese...
  €8,95
  Kunststof koelwaterfilter

  Kunststof koelwaterfilter

  Kunststof wierpot met verticale slang aansluitin...
  €43,50
  Kunststof koelwaterfilter

  Kunststof koelwaterfilter

  Kunststof koelwaterfilter met horizontale slang ...
  €97,20

  Waterfilter kopen? 

  Waterfilters aan boord van een boot zijn essentieel en behoren tot de bootinrichting van de boot en dienen om de waterkwaliteit te verbeteren en te zorgen voor veilig drinkwater afkomstig uit de drinkwatertanks. Hier zijn enkele veelvoorkomende waterfilters die worden gebruikt in watersystemen aan boord van boten:

  Sedimentfilters: Sedimentfilters verwijderen fijne deeltjes zoals zand, roest en sediment uit het water. Ze voorkomen dat deze deeltjes het watersysteem binnendringen en de leidingen en apparatuur beschadigen.

  Koolstoffilters: Koolstoffilters verwijderen ongewenste smaken, geuren, chemicaliën en chloor uit het water. Ze zijn effectief in het verbeteren van de smaak en geur van het water en maken het drinkbaar.

  Omgekeerde osmose filters: Omgekeerde osmose filters verwijderen een breed scala aan verontreinigingen, waaronder zouten, metalen, chemicaliën, bacteriën en virussen. Ze gebruiken een semi-permeabel membraan om water door te laten en onzuiverheden achter te laten, resulterend in zeer zuiver drinkwater.

  UV-waterzuiveraars: UV-waterzuiveraars gebruiken ultraviolet licht om bacteriën, virussen en andere micro-organismen in het water te doden. Ze zijn effectief in het desinfecteren van water en worden vaak gebruikt als aanvulling op andere filtersystemen.

  Keramische filters: Keramische filters zijn poreuze filters die bacteriën, cysten en sediment uit het water verwijderen. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in ruwe omgevingen zoals aan boord van een boot.

  Kies het juiste filter 

  De keuze voor een specifiek type waterfilter hangt af van factoren zoals de waterkwaliteit, het beschikbare budget en de persoonlijke voorkeuren van de eigenaar. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren aan waterfilters om optimale prestaties te garanderen en een veilige watervoorziening aan boord te behouden.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »