Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  D profielen

  Op zoek naar een D profielen stootrand? Neem dan snel een kijkje bij 123Watersport op de website. Dit type stootrand kan op verschillende delen van de boot bevestigd worden. Door de flexibiliteit van de stootrand kan deze zich gemakkelijk aanpassen aan de Toon meer

  Uitvoering

  3 Producten
  PVC Stootrand boot D 50 (Per meter)

  PVC Stootrand boot D 50 (Per meter)

  PVC Stootrand boot, type D 50. Deze PVC stootran...
  15,50
  PVC Stootrand boot D 51 (Per meter)

  PVC Stootrand boot D 51 (Per meter)

  PVC Stootrand boot, type D 51. Deze PVC stootran...
  8,10
  PVC Strip 19 x 3 mm (3 meter)

  PVC Strip 19 x 3 mm (3 meter)

  PVC Strip 19 x 3 mm voor stootrand PVC D 50
  17,50

  D profiel stootrand kopen? 

  Een "D-profiel stootrand" verwijst naar een type stootrand in de vorm van de letter 'D'. Dit profiel wordt vaak gebruikt als bescherming op boten om schade te voorkomen bij het aanmeren, afmeren of bij contact met andere objecten. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van een D-profiel stootrand:

  Vorm:

  Het D-profiel heeft de vorm van de letter 'D' waarbij één zijde plat is en de andere zijde een ronde boog heeft. Deze vorm biedt een effectieve bescherming tegen stoten en schokken.

  Installatiegemak:

  Het D-profiel is vaak ontworpen voor eenvoudige installatie. Het kan op verschillende delen van de boot worden bevestigd, zoals op de boeg, de romp of andere kwetsbare delen.

  Bescherming:

  Het D-profiel biedt bescherming aan de boot tegen krassen, deuken en andere vormen van schade die kunnen optreden tijdens het aanmeren of afmeren.

  Flexibiliteit:

  Afhankelijk van het materiaal waaruit het D-profiel is gemaakt, kan het flexibel PVC zijn, waardoor het zich kan aanpassen aan de contouren van de boot en een goede pasvorm kan bieden.

  Duurzaamheid:

  Het materiaal waaruit het D-profiel is vervaardigd, bepaalt de duurzaamheid. Materialen zoals rubber of kunststof worden vaak gebruikt vanwege hun duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden.

  Veelzijdigheid:

  D-profiel stootranden zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt op verschillende soorten boten, variërend van kleine pleziervaartuigen tot grotere jachten.

  Afmetingen:

  D-profiel stootranden zijn net als bij het u profiel stootrand verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor bootbezitters de juiste maat kunnen kiezen op basis van de grootte en het ontwerp van hun boot.

  Het is belangrijk om de specifieke productinformatie van de fabrikant te raadplegen, zoals installatie-instructies, materiaalkeuze en eventuele aanvullende eigenschappen. Hierdoor kan je de meest geschikte D-profiel stootrand kiezen die voldoet aan de specifieke eisen van jouw boot.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »