Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Reddingsvest kinderen tot 40 kg

  Opblaas of traditioneel schuim gevuld reddingvest voor kinderen? Beide typen voldoen aan de eisen die gesteld zijn in de CE richtlijnen; ze zijn zelfrichtend en hebben een groot drijvend kussen als kraag om het hoofd van het kind te ondersteunen en ... Toon meer

  4 Producten
  Reddingsvest voor kinderen met broekje

  Reddingsvest voor kinderen met broekje

  Het 100 Newton kinder reddingsvest heeft een uit...
  €29,95
  Lalizas - baby & peuter - reddingsvest chico
  €34,95
  Lalizas- Automatisch reddingsvest - kinderen
  €94,95

  Het is belangrijk om bij de aankoop van een reddingsvest voor je kind op een aantal zaken te letten:

   

  1. Zorg dat het reddingsvest past bij de lengte en het gewicht van je kind. Een reddingsvest dat te groot of te klein is, kan gevaarlijk zijn in het geval van een noodsituatie.

  2. Controleer het drijfvermogen van het reddingsvest. Dit moet voldoende zijn om je kind in geval van nood boven water te houden.

  3. Controleer of het reddingsvest voldoet aan de juiste certificeringen en veiligheidsnormen, bijvoorbeeld de EN-395 norm.

  4. Zorg dat het reddingsvest goed aansluit op het lichaam van je kind. Het reddingsvest moet niet te los zitten, maar ook niet te strak zitten.

  5. Kies voor een opvallende kleur, zodat je kind goed zichtbaar is in het water.

  6. Sommige reddingsvesten hebben extra functies, zoals een ingebouwd fluitje, reflecterende stroken of een harnas. Bedenk van tevoren wat je belangrijk vindt voor jouw situatie.

  Onthoud dat een reddingsvest alleen effectief is als het goed past en gedragen wordt. Zorg er daarom voor dat je kind het reddingsvest altijd draagt als het zich in de buurt van water bevindt en let goed op je kind tijdens het zwemmen.

  Opblaas of traditioneel schuim gevuld reddingvest voor kinderen?
  .
  Beide typen voldoen aan de eisen die gesteld zijn in de CE richtlijnen; ze zijn zelfrichtend en hebben een groot drijvend kussen als kraag om het hoofd van het kind te ondersteunen en de luchtwegen uit het water te houden.

  Opblaasbare automatische reddingvesten voor kinderen zijn altijd van het volautomatisch opblazende type. Zelfs als het kind bewusteloos in het water valt of niet kan zwemmen blaast het redding vest automatisch op als het in het water komt. Ondanks dat adviseren wij opblaasbare reddingvesten alleen te gebruiken voor kinderen vanaf 6 / 7 jaar, met andere woorden een leeftijd waarop het kind een beetje kan zwemmen en bij het spelen rond de boot wat meer bewegingsvrijheid wil hebben. Een opblaasbaar reddingvest is ideaal voor een kind dat al gewend is aan het leven aan boord en zich bewust is van de gevaren. Het is minder hinderlijk dan een schuim gevuld reddingvest, het geeft uw kind meer vrijheid en kan dus een positief effect hebben op hte verblijf aan boord.
  .
  Voor kleuters en kinderen die helemaal niet kunnen zwemmen adviseren we het traditioneel schuimgevulde reddingsvest te grbuiken. Uw kind is letterlijk ingepakt in eenbeschermend omhulsel. De primaire functie is natuurlijk het drijfvermogen maar het beschermt tevens tegen stoten omdat de schuimvullig als bumper werkt.

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »