Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  RVS D & harpsluitingen

  Niet alleen op een boot gebruikt u sluitingen want ze worden voor nog veel meer toepassingen gebruikt. Gaat u bergbeklimmen, een schommel ophangen of dingen ophijsen? De sluitingen van 123watersport.nl zijn hier perfect voor. Toon meer

  Materiaal

  15 Producten
  RVS D-sluiting lang

  RVS D-sluiting lang

  Extra lange D-sluiting om bijvoorbeeld een loopl...
  €1,95
  D-sluiting breed RVS

  D-sluiting breed RVS

  Extra brede D-sluiting om bijvoorbeeld een loopl...
  €2,25
  RVS - D-sluiting met inbusbout 

  RVS - D-sluiting met inbusbout 

  RVS D-sluiting met inbusbout. Gemaakt van roestv...
  €1,50
  RVS D-sluiting

  RVS D-sluiting

  RVS D-sluiting. Gemaakt van roestvast staal A4 -...
  €1,50
  Quick link - RVS A4 -AISI 316

  Quick link - RVS A4 -AISI 316

  RVS quick link met borgmoer en oog. De quick lin...
  €2,25
  RVS Harpsluiting

  RVS Harpsluiting

  RVS Harp sluiting gemaakt van roestvast staal A4...
  €1,75
  RVS D-sluiting gedraaid

  RVS D-sluiting gedraaid

  D-sluiting gedraaid. Gemaakt van RVS A4-AISI316
  €2,25
  Platte RVS D-sluiting

  Platte RVS D-sluiting

  RVS D-sluiting plat model. Gemaakt van roestvast...
  €1,25
  RVS D-sluiting lang met onverliesbare pin
  €2,25
  RVS Harpsluiting met inbusbout    

  RVS Harpsluiting met inbusbout    

  RVS Harpsluiting met inbusbout. Gemaakt van roes...
  €4,75
  RVS Harpsluiting met onverliesbare pin

  RVS Harpsluiting met onverliesbare pin

  RVS Harpsluiting met onverliesbare pin. Gemaakt ...
  €2,25
  RVS D-sluiting met onverliesbare pin

  RVS D-sluiting met onverliesbare pin

  RVS D-sluiting met onverliesbare pin. Gemaakt va...
  €1,75
  RVS Sleutelsluiting

  RVS Sleutelsluiting

  RVS Sleutelsluiting. Gemaakt van roestvast staal...
  €3,95
  RVS Sleutelsluiting met brug

  RVS Sleutelsluiting met brug

  RVS Sleutelsluiting met brug. Gemaakt van roestv...
  €3,50

  RVS D-sluitingen en harpsluitingen zijn twee soorten sluitingen die vaak worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals in de scheepvaart, de bouw, de outdoor-sector en nog veel meer. Hier is meer informatie over elk van deze sluitingen:

  D-sluiting rvs

  Niet alleen op een boot gebruikt u d sluitingen want ze worden voor nog veel meer toepassingen gebruikt. Gaat u bergbeklimmen, een schommel ophangen of dingen ophijsen? De D-sluitingen van 123watersport.nl zijn hier perfect voor. Omdat een D-sluiting veel buiten wordt gebruikt, moet deze bestand zijn tegen corrosie en roest.

  Onze D-sluitingen zijn van RVS gemaak en hebben een lange levensduur. De rvs D-sluiting is hoogglans gepolijst, waardoor deze mooi glanst en je de sluiting goed schoon kunt houden. De sluitingen hebben een stevige grip en kunnen een zwaar gewicht dragen en hebben een enorme trekkracht. Dat is dan ook de reden waarom ze gebruikt worden in op zeilboten.

  Wij verkopen verschillende soorten D-sluitingen, zoals met inbusbout, standaard pin en onverliesbare pin. Ook zijn er verschillende vormen; standaard, breed, lang, gedraaid en platte sluitingen.

  RVS D-sluitingen: Een RVS D-sluiting, ook wel bekend als een D-ring of D-haak, is een sluiting die de vorm heeft van de letter "D". Het is gemaakt van roestvrij staal (RVS), wat betekent dat het bestand is tegen corrosie en duurzaam is, zelfs in zware omstandigheden. Een D-sluiting heeft een opening aan de ene kant waar een riem, touw of ketting aan kan worden bevestigd, terwijl de andere kant een metalen pin heeft die door de opening kan worden gestoken om de sluiting te vergrendelen. D-sluitingen worden vaak gebruikt om verschillende onderdelen, zoals riemen, kabels, kettingen en touwen, aan elkaar te bevestigen of om objecten op te hangen of te beveiligen.

  Rvs harpsluitingen

  Een rvs harpsluiting is een sluiting die vaak gebruikt wordt om een stevige verbinding te maken. Ze zijn vaak verbonden met bijvoorbeeld een hijsband, staaldraad, touw of ketting. Dankzij de pin kan de rvs harpsluiting worden gesloten. Deze rvs harpsluitigen zijn gemaakt uit rvs AISI-316 materiaal, dit is een van de sterkste soorten roest vast staal. Hierdoor is de sluiting ook te gebruiken op bijvoorbeeld zee, het zoute zeewater zal de sluiting niet kunnen aantasten. Natuurlijk zijn de rvs sluitingen van zeer goede kwaliteit.

  Wij verkopen verschillende soorten harpsluitingen, zoals met inbusbout, standaard pin en met overliesbare pin.

  Een RVS harpsluiting, ook wel bekend als een karabijnhaak of karabijnsluiting, is een sluiting die lijkt op de vorm van een karabijnhaak die wordt gebruikt bij bergbeklimmen. Het bestaat uit een gebogen metalen lichaam met een veerbelaste poort aan de ene kant, die kan worden geopend en gesloten met behulp van een schroef of een veermechanisme. Een RVS harpsluiting wordt gebruikt om snel en gemakkelijk verschillende items aan elkaar te bevestigen, zoals riemen, kettingen, touwen, banden en nog veel meer. Ze worden veel gebruikt in outdoor-activiteiten, watersporten, camping en andere toepassingen waar snelle en betrouwbare bevestiging vereist is.

  Beide RVS sluitingen, zowel de D-sluitingen als de harpsluitingen, bieden duurzaamheid, sterkte en corrosiebestendigheid vanwege het gebruik van roestvrij staal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en sterktes, afhankelijk van de specifieke toepassing en belastingsvereisten. Het is belangrijk om de juiste maat en het juiste type sluiting te kiezen op basis van de specifieke behoeften en vereisten van je project of activiteit.

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »