Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wantspanner & Spanschoef

  Wantspanner of spanschroef van rvs kopen. ✅Bootonderdelen & watersportartikelen voordelig kopen bij 123watersport.nl✅De watersportwinkel vol watersport voordeel Toon meer

  10 Producten
  Spanschroef met haak en oog - RVS A4-AISI316
  €2,25
  Spanschroef met haken - RVS A4-AISI316

  Spanschroef met haken - RVS A4-AISI316

  RVS Spanschroef met haken . Gemaakt van zeewater...
  €3,75
  RVS Spanschroef met ogen

  RVS Spanschroef met ogen

  RVS Spanschroef met ogen. Gemaakt van zeewaterbe...
  €2,95
  Spanschroefhuis RVS

  Spanschroefhuis RVS

  RVS Spanschroefhuis met binnendraad. Volgens DIN...
  €1,95
  RVS Spanschroef met haken en extra zekering
  €6,95
  Fles opener model wantspanner

  Fles opener model wantspanner

  Fles opener model wantspanner. Unieke flesopener...
  €10,50

  Spanschroef

  Een spanschroef, spanwartel, schroefspanner of draadsnapper wordt gebruikt om een draad, staaldraad, railingdraad, stag of kabel op spanning te brengen.

  Spanschroef heeft twee schroefeinden, de ene is met rechtse draad en de andere met links draad. Zodra je de wartel draaid wordt de spanning op het draad ingesteld. Een spanschroef zijn verkrijgbaar in diverse diameters varieert van klein voor bijvoorbeeld een verstaging op een zeilboot tot zeer groot voor in de bouw.

  Er zijn spanschroeven met aan het ene eind een oog en aan het andere eind een haak. Ook zijn er modellen met aan beide einden een oog of haak. De dikte van de draadeinden kan variëren evenals de totael uit draaibare lengte.

  De spanschroef kan gemaakt zijn van gegalvaniseerd staal, roestvast staal of brons. Aangezien wij aan de watersport leveren zijn al onze spanschroeven van rvs

  Een spanschroef wordt in de watersport ook wel wantspanner gebruikt aangezien deze vaak wordt gebruikt als spanner waarmee je de stag van het want op een zeilboot (verstaging) op de gewenste spanning brengt. 

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »