Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bump profielen

  Op zoek naar een bump profiel stootrand? bij ons in het assortiment vind je verschillende afmetingen bump stootranden. Deze zijn verkrijgbaar in alle denkbare lengtes. Wil jij eerst even een stukje proberen? Neem contact op via de mail en je krijgt die z Toon meer

  Uitvoering

  5 Producten
  PVC stootrand boot bump 65

  PVC stootrand boot bump 65

  De BUMP! Dit profiel is ontwikkeld voor snelle e...
  29,75
  PVC stootrand boot bump 53

  PVC stootrand boot bump 53

  De BUMP! Dit profiel is ontwikkeld voor snelle e...
  29,95
  RVS Eindkap PVC 4\EC

  RVS Eindkap PVC 4\EC

  Stijlvolle eindkap ontworpen voor het PVC U 4 pr...
  44,50
  RVS eindkap bump 65

  RVS eindkap bump 65

  Stijlvolle eindkap ontworpen voor de BUMP 65 voo...
  41,60
  RVS eindkap bump 53

  RVS eindkap bump 53

  Stijlvolle eindkap ontworpen voor de BUMP 53 voo...
  29,70

  Bump profiel stootrand kopen? 

  stootrand verwijst naar profielen die zijn ontworpen om stoten en schokken op te vangen en de boot te beschermen tegen schade veroorzaakt door contact met de steiger, andere boten, of harde oppervlakken. Hier zijn enkele mogelijke kenmerken en voordelen van bump profielen in een stootrand:

  Schokabsorptie:

  Het ontwerp van bump profielen is doorgaans gericht op het absorberen van schokken en stoten, waardoor de impact op de boot wordt verminderd.

  Bescherming:

  Bump profielen bieden bescherming aan kwetsbare delen van de boot, zoals de romp en de boeg, tegen krassen en deuken.

  Profielvorm:

  Deze profielen hebben vaak een specifieke vorm die zorgt voor een goede verdeling van de impactkracht en de druk op de boot minimaliseert.

  Duurzaamheid:

  Materialen zoals rubber of kunststof worden vaak gebruikt bij de productie van bump profielen, waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen slijtage door blootstelling aan water en de elementen.

  Eenvoudige installatie:

  Bump profielen zijn meestal ontworpen voor een eenvoudige installatie, waardoor bootbezitters ze gemakkelijk zelf kunnen aanbrengen.

  Flexibiliteit:

  Deze profielen kunnen flexibel zijn, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de contouren van de boot, inclusief bochten en hoeken.

  Het is belangrijk om specifieke productinformatie van fabrikanten te raadplegen voor gedetailleerde details over de eigenschappen van bump profielen, inclusief de bevestigingsmethode, de duurzaamheid en compatibiliteit met verschillende boottypen. Dit helpt ervoor te zorgen dat de gekozen bump profielen voldoen aan de specifieke behoeften en vereisten van de boot.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »