Lalizas - Solar boot camping douche zak 20 liter

Solar douche zak 20 liter. Deze Solar douche is gemaakt van zwart vinyl, het vinyl absorbeert de warmte van de zon en verwarmd zo het 20 liter waterreservoir zodat u heerlijk kan douchen in de buitenlucht met warm water.

Lees meer...
Artikelnummer: 99976

Solar boot camping douche zak 20 liter

  • Deze Solar campingdouche is gemaakt van zwart vinyl, het vinyl absorbeert de warmte van de zon en verwarmd zo het 20 liter waterreservoir zodat u heerlijk kan douchen in de buitenlucht met warm water.
  • Met deze goede boot - camping douche kunt u genieten van een heerlijke douche op de boot of camping. De boot / campingdouche is gemaakt van zwart vinyl en heeft een capaciteit van maar liefst 20 liter. 
  • Na het vullen van de zak kunt u de douche ophangen aan een boom, buis of iets dergelijks. Op een zonnige dag zal het zwarte reservoir het water snel hebben opgewarmd. Deze Campingdouche is een echte must-have voor de fanatieke campeerder.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »