Lalizas - Safe Up veiligheidsladder

De Safe Up veiligheidsladder is een tasje met daarin een ladder. De tas hang je met drie bandjes aan de reling, hekstoel of voetrail. Onderuit de tas hangt een handgreep waarmee je de ladder uit de tas trekt. Mocht je onverhoopt in het water vallen, dan k

Lees meer...
Artikelnummer: 71684
Stukprijs: €0,00 / 0

Lalizas Safe Up veiligheidsladder

De Safe Up veiligheidsladder is een tasje met daarin een ladder. De tas hang je met drie bandjes aan de reling, hekstoel of voetrail. Onderuit de tas hangt een handgreep waarmee je de ladder uit de tas trekt. Mocht je onverhoopt in het water vallen, dan klim je zo weer aan boord.

Je bent overboord gegaan en je krijgt met geen mogelijkheid de zwemtrap naar beneden. Een nachtmerrie die helaas iets te vaak voorkomt. Je kunt natuurlijk een constructie verzinnen waarmee je de trap vanuit het water kunt bedienen, maar er zijn makkelijkere opties. De Lalizas Safe Up veiligheidsladder is zo’n optie.

De Safe-up tas is waterproof en voorzien van drie verstelbare beugels voor montage op elke railing. Na gebruik kan de trap weer worden opgerold in de tas.

Afmeting van de Safe-up ladder:

  • Tas: 20cm hoog x 38cm breed
  • Treden: 38cm breed, 30cm tussenruimte per trede.
  • Totale hoogte van de trap is 185cm.

De Lalizas Safe up ladder is als Beste getest in Duitsland Yachtmagazine-maart-2016

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »